sushi_one_02.jpg
sushi_one_01.jpg
sushi_one_03.jpg
sushi_one_04.jpg
sushi_one_05.jpg
sushi_one_06.jpg
sushi_one_07.jpg

60 stk. frisk sushi hos Sushi One - 2go el. 2stay

298,- / 618,-
 • 52% rabat
 • Slutter om

Inviter dine venner på en luksus-menu med 60 stk. frisklavet sushi fra Sushi One på Østerbro eller i Nordvest & nyd menuen 2go eller 2stay (kun Kbh Ø)

Få stillet sushilysten hos Sushi One

Journalist: Mads Emil Wivel & Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

Lige over for Melchiors Plads i Strandboulevard-enden af Nordre Frihavnsgade ligger Sushi Ones ene biks – en lille sushirestaurant, der serverer frisklavet sushi til kvalitetsbevidste østerbrogensere 2stay eller 2go. Restauranten har eksisteret i mere end 2 år og efterhånden etableret sig som et populært spisested, hvor kvalitet og pris er yderst rimeligt afstemt.

Også nordvestianere kan nyde godt af Sushi Ones herligheder. De har nemlig åbnet en lille 2go-afdeling på Frederiksborgvej.

Med mere end 10 års erfaring kan Sushi Ones sushikokke deres håndværk til fingerspidserne, og det kan smages på de luksuriøse sushistykker, der er lavet med professionel omhu og ægte sushikærlighed. Den overdådige menu på hele 60 stykker frisklavet sushi kan du dele med et par meget sultne venner eller flere småsultne veninder.

Jeres luksusmenu består af:

- 12 x Ebi Tempura Big med tempurareje, masago, unagi sauce, forårsløg, avocado og spicy sauce

- 8 x California Inside Out Roll med masago, agurk og sukkerærter

- 8 x Nigiri à 2 x grillet laks, 2 x laks, 2 x tun og 2 x rejer

- 8 x Alaska Roll med laks, flødeost, avocado og masago

- 8 x California Inside Out Deluxe med krebsehaler, laks, spicy sauce, avocado og wasabi masago

- 16 x Hosomaki à 8 x spicy laks og 8 x spicy tun

I Sushi Ones restaurant på Østerbro kan I enten tage sushifesten med hjem eller nyde menuen på ægte japansk tatami-manér siddende på en pude på gulvet ved et af de lave borde. Menuen kan også afhentes i Sushi Ones Nordvest-afdeling.

Rigtig god fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 07.04.2012 til 07.06.2012.

Værdibeviset kan indløses hos Sushi One enten på Østerbro (2stay eller 2 go) eller i Nordvest (2go) i de angivne åbningstider. Bestilling er påkrævet minimum 1 dag i forvejen i åbningstiden på tlf. 35 36 68 88 hos Sushi One Østerbro eller 88 91 05 88 hos Sushi One Kbh NV.Information

Åbningstider:

- Sushi One Østerbro: Lør-tor: 16.30-21

- Sushi Kbh NV: Fre-Søn: 16.30-21

Hjemmeside: www.sushione.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Helt fantastisk! Mmm... Simpelthen den bedste og lækreste sushi jeg længe har fået. Sushien smagte fantastisk og makirullerne var i god mængde, det var ikke sparet på fisken :) Perfekte ris, super frisk fisk, flot anrettet og enormt billigt i forhold til andre steder. Jeg kan klart anbefale det til alle der kan lide god sushi til særdeles gode priser! Vi vil helt sikkert besøge stedet igen.”

- MitKBH

”Super GOD mad! Kommer helt sikkert tilbage!”

- AOK

”Alt smagte lækkert og friskt!"

- AOK

Aftalepart

Sushi One
CVR: 32497888

Adresse

Nordre Frihavnsgade 78, kld
2100 KBH Ø
 • Sushi One
  Nordre Frihavnsgade 78 kld.
  2100 København Ø
 • Sushi One
  Frederiksborgvej 119
  2400 København NV
Vælg variation
Vælg variation