Ambros_001.jpg
Ambros_002.jpg
Ambros_003.jpg

Halv pris på stor buffet og hjemmebagt kage for 2 personer hos Københavns mest indbydende vegetarrestaurant - Ambrosias Have på Nørrebro

115,- / 230,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på stor buffet og hjemmebagt kage for 2 personer hos Københavns mest indbydende vegetarrestaurant - Ambrosias Have på Nørrebro

Sund mad med kærlighed

Skribent: Maria Jacobsen

Ambrosia og nektar var de græske guders mad og drikke. Det gav dem evig ungdom og udødelighed. Normalt var dette ikke noget menneskerne fik del i, men det er det nu. I Ambrosias Have på Nørrebro, kan du spise et guddommeligt måltid bestående af lækre vegetariske retter, der er lavet på de bedste og mest friske råvarer, som er godt for hele dit system.

Maden er inspireret af kærlighed til naturen og mennesket. Ambrosias Have laver mad med bevidsthed om hvordan vejen til sundhed og glæde opnås gennem velvære i krop og sjæl. Deres dybe forståelse for dette og deres kreativitet er med til at skabe en symfoni af krydderurter og friske grøntsager, der mødes i vidunderlige smagskombinationer.

Ambrosias Have er en lille hyggelig oase, der med sine varme omgivelser kan få dine tanker ledt væk fra den stressede hverdag. Restauranten er hyggeligt indrettet med bænke og vægmalerier i varme farver, der næsten giver dig illusionen af at sidde i en have. Stemningen er rar og du kan læne sig tilbage og koble af til den afslappende musik der bare flyder ud af højtalerne. Den velduftede mad er med til at stimulere dine sanser i den lille restaurant, som kan rumme ca. 40 gæster af gangen, hvilket gør det meget hjemmevant, hyggeligt og intimt.

Dagens tilbud består af en lækker buffet med både kolde og varme retter, brød og salat. Buffeten varierer fra dag til dag, så du kan komme tilbage flere gange og smage nye spændende retter. De tilbyder lækker hjemmelavet lassi (indiens svar på smoothie), spændende økologiske sodavand, alkoholfri øl og vin og et bredt udvalg af te.

Hold dig ikke tilbage og lad dig forføre ind i Ambrosias Have.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.12.2010 til 22.03.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bordreservation påkrævet.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag - søndag: 17.00 - 22.00

www.ambrosiashave.dk

Anmeldelser

AOK

"Tak for dejlig atmosfære og virkelig gode og sunde retter - superlækkert".

Set på aok.dk

Aftalepart

Ambrosias Have
CVR: ??

Adresse

Ndr. Fasanvej 230
2200 København N
  • Ambrosias Have
    Ambrosias Have
    Nordre Fasanvej 230
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation