Beadsndrops_001.jpg
Beadsndrops_002.jpg
Beadsndrops_003.jpg
Beadsndrops_004.jpg
Beadsndrops_005.jpg

Kvalitetsmaterialer & designersmykker for 250 kr.

125,- / 250,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få kvalitetsmaterialer for 250 kr. hos Beads’N’drops i Indre By – og gør som modebloggeren Christina fra Passions for Fashion og design dit eget smykke

DIY-love hos Beads’N’drops

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Hos Beads'N'drops finder du et imponerende udvalg af ægte perler og halv-ædelstene, som du kan bruge til at skabe dit eget personlige smykke med. 

Butikken har også samarbejdet med flere anerkendte designere og har forskellige smukke færdigproducerede kreationer i butikken. Alle produkter er fri for nikkel og cadium.

Beads'N'drops har blandt andet designet smykker til forskellige musikere på den danske popscene og er kendt blandt smykkeentusiaster og -designere for deres ekspertise og brede udvalg af smykker og materialer. 

Hvis du ønsker det, kan du blive guidet gennem fremstillingen af dit eget smykke på ét af butikkens kurser. Her lærer du de fundamentale teknikker. Designerne tilpasser sig dit niveau og er klar til at rådgive om materialer og design. Alle materialer er inkluderet i prisen. Spørg i butikken, hvis du er interesseret i at høre mere om smykkekurserne.

Uanset om du er vild med øreringe, halskæder eller armbånd, har du mulighed for selv at skabe dit smykke ud fra din stil. 

Få inspiration her, og se hvad Passions for Fashion, Farmorfabrikken og Garderobeskabet har lavet ved at klikke på navnet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.04.2012 til 05.06.2012.

Max. 1 værdibeviser pr. person.

Bruger du ikke hele værdibeviset på én gang, får du udstedt et gavekort på det resterende beløb.Information

Åbningstider:

Man-fre: 11-18

De to første lørdage i mdr.: 11-15

Hjemmeside: www.beadsndrops.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Beads'N'drops
CVR: 29895007

Adresse

Gammel Kongevej 3 A
  • Beads'N'drops
    Studiestræde 41 

    1455 København K
Vælg variation
Vælg variation