N_rrebro_bryghus_001.jpg
N_rrebro_bryghus_002.jpg
N_rrebro_bryghus_003.jpg
N_rrebro_bryghus_004.jpg
N_rrebro_bryghus_005.jpg
N_rrebro_bryghus_006.jpg
N_rrebro_bryghus_007.jpg
N_rrebro_bryghus_008.jpg
N_rrebro_bryghus_009.jpg
N_rrebro_bryghus_010.jpg

Gourmet-smørrebrød på Nørrebro Bryghus

195,- / 390,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nørrebro Bryghus byder på luksussandwich eller 3 stk. smørrebrød samt valgfri ost eller dessert. Tilbuddet gælder for 2 personer

Smørrebrød i solen

Journalist: Mads Emil Wivel

Fotograf: Kim Bjærre

Der dufter dybt og kraftigt af kogt malt, da Downtown besøger Nørrebro Bryghus en solrig mandag ved frokosttid. De store metalkedler koger og brummer og indhyller hele bryghuset i en krydret aroma, som gør det til en særegen, sød oplevelse at trække vejret. En ung fyr - der formodentlig har scoret sit drømmejob - går rundt med reagensglas og andre ølbrygger-remedier og sørger for, at alt går ordenligt for sig i kedlerne.

Vi sætter os udenfor i solen og får serveret tallerkener med delikat-udseende sandwich og smørrebrød. Begge dele skifter pålæg efter råvarernes tilgængelighed og kokkenes temperament, men holder sig altid inden for kategorien 'traditionel dansk frokost med plads til nyfortolkninger'.

Vi prøvesmagte:

• Æg med citron, dild, rå løg og masser af rejer.

• Lun leverpostej med champignon og sprød bacon.

• Kogt skinke med hjemmerørt tartarsauce.

• Sandwich på surdejstoast med hjemmelavet rullepølse af lammebryst. Garneret med salat, mayo og pickles.

• Ostetallerken med en Lindbjerg Blue Morbier, en dansk Blicher, en fransk chèvre, hybenmarmelade og hjemmebagt knækbrød.

• En dessert bestående af øllebrød lavet på en frugtig ale med appesinsaft og –skal, vanilje-panna cotta, yoghurtmousse og sprød rugbrødskiks bagt med flormelis.

Al smørrebrødet var hjemmelavet og så tilpas højtbelagt, at det var ekstravagant uden at være overlæsset. Jeg vil fremhæve æggemaden, som sad lige i skabet. Den bestod i al sin enkelthed af friskkogt æg i skiver med hjemmerørt rejesalat, frisk citronsaft og masser af dild. I min bog er rugbrød med æg og rejer noget nær den perfekte frokost – og kombinationen fås ikke bedre end på Nørrebro Bryghus.

Ostetallerkenen bød på et godt miks af mildt cremede, kraftigt lagrede og smagfulde, halvtørre oste med sprød knækbrød og lidt syltede hyben. Desserten var en nyfortolkning af den danske klassiker øllebrød, her gjort mere dessertagtig med vanijle-panna cotta og en mousse af græsk yoghurt – helt og aldeles fortræffelig.

I anledningen af det milde forårsvejr valgte vi at smage på maden udenfor i solen med en lys og frisk Stuykman Wit med sidevogn bestående af en Aalborg Aquavit. Øl og snaps er ikke en del af dagens tilbud, men når nu I befinder jer i et bryghus, vil det næsten være synd ikke at ledsage frokosten med et par glas øl.

Skål!

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.04.2012 til 05.07.2012.

Kan benyttes man-lør mellem 11.30 og 15.

BEMÆRK: Der er kun få ude-siddepladser på Nørrebro Bryghus.

Du skal ringe og bestille bord på tlf. 35 30 05 30.

Tilbuddet gælder for 2 personer.

Værdibeviset kan ikke kombineres med andre tilbud.Information

Åbningstider:

Man-tor: 11-24

Fre-lør: 11-02

Søn: Lukket

Hjemmeside: www.noerrebrobryghus.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Et fantastisk sted. Jeg har været en stor fan af Nørrebrobro Bryghus siden første gang, jeg besøgte stedet for nogle år siden. De har en super restaurant, og så er der øllene i baren, mmm. Det er et rigtig rart sted med god stemning, pæn indretning og et blandet klientel. Og så er folkene i baren nogle af de mest imødekommende, flinke og snakkesalige mennesker, du finder på en bar.”

- Set på mitkbh

”Smørrebrød? Jo tak! Smørrebrød er normalt ikke lige mig, men det har var et hit i mine øjne; et lille stykke rugbrød med masser at pålæg; æg med rejer og grønt, leverpostej med bacon og champignon og til sidst frikadeller. Betjeningen var sød, og meget ivrig efter at fylde mere på os!”

- Set på AOK

Aftalepart

Nørrebro Bryghus
CVR: 26882451

Adresse

Hans Tavsensgade 29 st.tv
2200 København N
  • Nørrebro Bryghus
    Ryesgade 3
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation