Clinique_Camille_001.jpg
Clinique_Camille_002.jpg
Clinique_Camille_005.jpg

Prøv 1 brazilian med sugaring eller botanisk soja

247,- / 495,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv klar til sommer med en brazilian voksbehandling. Clinique Camille i Holbergsgade giver dig en skånsom men effektiv behandling med sugaring eller botanisk soja

Med et snuptag …

Journalist: Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

”Vi benytter os rigtig tit af især voksning med botanisk soja,” fortæller Camille Arndt, indehaver af klinikken. Soja er et botanisk ekstrakt, der ikke indeholder honning, voks eller sukker. Det er farmaceutisk rent og antibakterielt, og derfor er det et godt alternativ til sart hud. Det bliver påført ved lav temperatur og binder ikke til huden men kun til håret – netop derfor bliver huden efterladt med minimal irritation, hårfri og helt blød. Hårene bliver fjernet med strips, som vi kender det. En hurtig og næsten smertefri hårfjerningsmetode.

”Faktisk blev metoden oprindeligt opfundet inden for hospitalsverdenen, hvor de benyttede den som hårfjerningsmetode på patienter, inden de skulle opereres,” fortæller Camille. Nu er metoden blevet super populær blandt klinikkens kunder, og den er særdeles velegnet til intim hårfjerning.

Den anden valgmulighed er sugaring, som er baseret på en årtusinde gammel teknik - den plejer huden og efterlader den både blød og glat. Der bliver påført en slags sukkerpasta, og hårene bliver fjernet i gro-retningen, som medfører minimal irritation. Sukkeret har også en række positive effekter på huden - blandt andet virker den blødgørende og  desinficerende. Sugaring indeholder 100 % rene ingredienser; vand og sukker - og med denne teknik knækker man ikke så mange hår, som kan være tilfældet med almindelig voksning. 

Begge teknikker er meget velegnet til brazilian voksning til kvinder og mænd, og du kan nyde resultatet i op til 4 uger. Hårene må max være 1 centimeter og skal minimum være 0,5 centimeter ved første behandling. Du får selvfølgelig professionel vejledning i at vælge, hvilken voksbehandling der er mest velegnet for din hår- og hudtype. Så kast dig ud i det – og prøv noget nyt.

Sådan gør det: Vælg imellem brazilian med sugaring eller soja. Du får endda 25 % på andre voksbehandlinger, hvis du oplyser det ved bookning af Downtown-tilbuddet.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.04.2012 til 04.10.2012.

Max 1 værdibevis pr. person.

Særlige betingelser: Bestilling via onlinebooking på www.cliniquecamille.dk . Tilbuddet kan indløses mandag-fredag. Oplys dit Downtown-referencenummer ved booking.Information

Åbningstider:

Man-tirs: 9-19

Ons: 8-20

Tors: 8-19

Fre: 8-18

Hjemmeside: www.cliniquecamille.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Clinique Camille
CVR: 27560474

Adresse

Holbergsgade 11
1057 København K
  • Clinique Camille
    Holbergsgade 11
    1057 København K
Vælg variation
Vælg variation