59% på 3 store special-øl fra Mikkeller. Prøv det hæderkronede mikro-bryggeris nye bar på Vesterbro

Mikkeller har 15 fadhaner og
175 import øl

Frederik Plum

Det hæderkronede mikrobryggeri Mikkeller har lige åbnet deres egen bar på Vesterbro. Det nye sted er en kæmpe succes, og københavnere strømmer til for at smage deres specielle øl. Dagens Tilbud giver 59% på 3 fadøl fra Mikkeller, og derved mulighed for at smage bryggeriets egne øl.

Hos Mikkeller på Vesterbro er der altid 10 haner med barens selvbryggede fadøl. To af hanerne indeholder altid Mikkellers eget Vesterbro Pilsner og Vesterbro Wit, mens de resterende otte haner indeholder skiftende øltyper. Her er rig mulighed for at smage en ny og spændende luksusøl.

Hvis de 10 Mikkeller fadøl ikke er nok, har baren fem haner med verdensklasse fadøl og ikke mindre end 175 special-øl på flaske, der er importeret fra de bedste bryggerier verden over. Til øllet kan du få en lille snack, serveret på et skærebræt med en kniv, med ost, pølse eller chips. Der er tre typer pølse lavet af slagteren på Kultorvet på humle, porter og malt/chili, som komplementerer øllet.

Hos Mikkeller går de op i brygger-faget og brænder for at servere en øl der ikke bare smager godt, men som er en oplevelse i sig selv. Derfor er baren blevet taget godt i mod af ølentusiaster, men Mikkeller vil ikke kun tiltrække specialister og forsøger at tilbyde deres ekspertise til alle københavnere. Siden baren åbnede for to måneder siden, har det da også været et tilløbsstykke, og mange københavnere har været nede for at se det nye sted, og ikke mindst for at smage en øl eller tre.

Betingelser

  • Kan indløses fra 07.07.2010 til 05.10.2010.

Max 150 værdibeviser til salg.

Max 1 værdibevise pr. person.Information

Åbningstider:

Søn-ons: 15-24

Tor-fre: 14-02

Lør: 12-02

www.mikkeller.dk

Anmeldelser

AOK

"I begyndelsen af maj får københavnere og folk med sans for udsøgt og sjældne øl en ny ølbar i luksusklassen. Den skal i følge indehaveren være ølbarernes svar på restaurant Noma."

Set på aok.dk

food-supply.dk

" Danske Ølentusiasters 11.000 medlemmer kårede for nyligt bryggeriet [Mikkeller -red] som Årets Bryggeri for tredje gang, og det kunne man godt se på mængden af glas og nysgerrige folk omkring ølhanerne i TAP1."

Set på food-supply.dk

Aftalepart

Mikkeller
CVR: ??

Adresse

Dannevirkegade 22, 1. tv/ Viktoriagade
  • Mikkeller
    Mikkeller Bar
    Viktoriagade 8BC, kld.

    1655 Kbh. V
Vælg variation
Vælg variation