dubuy_lampeBund_001.jpg
dubuy_lampeBund_002.jpg

Forny dit hjem med et lampebundt i minimalistisk stil

699,- / 1.495,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

Tilføj dit hjem en let og minimalistisk stil m. lampebundet fra dubuy.dk. Lampen er enkel, men dekorativ og vil m. sine 15 lamper give et godt lys

15 lys i mørket

Journalist: Anna Ribold

Fotograf: dubuy.dk

Lampebundet af designet af den hollandske designer, Leonne Cuppen, der er med i den anerkendte deigngruppe  Yksi Design. De er anerkendt i hele verden for deres innovative designs, enkle former og gode kvalitet. Designgruppen står bl.a. bag ”Dutch Design Week" og  Designhuis (House of Design, hvis du ikke lige skulle have styr på dine hollandske gloser) og er garanti for nytænkende og moderne design.

Designet bag lampebundet er gennemtænkt, og tager samtidig hensyn til, at det ikke skal være besværligt at designe med stil. Leonne Cuppen beretter

“The idea was to avoid having to start new production processes and to create new ideas with existing materials. The 15 bulbs are bundeld together by a rubber muff.”

Med lampebundet får du derfor ikke bare lys i mørket, du viser også, at du har styr på tidens hotteste lampedesign.

Det er nemt at få fingrene i lampen. Du sender en e-mail med Downtown-kode, referencenummer til kundeservice@dubuy.dk. Herefter modtager du en kode, som du skal bruge, når du bestiller lampen. Fragten koster fra 39 kroner, men du kan også hente lampen kvit og frit på Dubuy.dks lager i Ikast, hvis du ikke har noget imod en lille køretur. Husk, at der ikke følger pærer med.

Brugere af Dubuy.dk er yderst tilfredse med brugervenligheden. Læs her, hvad en bruger skriver om webshoppen på trustpilot.dk: 

”Sikke et anderledes og sjovt udvalg. Dejlig nem at navigere i. Levering allerede dagen efter, og det selvom jeg først bestilte det kl. 15.30. Jeg kan kun varmt anbefale webshoppen, og det er absolut ikke sidste gang, jeg handler her.”  

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.04.2012 til 18.04.2012.

Lampen bestilles ved at sende en e-mail med Downtown-referencenummer samt navn til kundeservice@dubuy.dk. Du får en kode retur, som du skal bruge, når du bestiller lampen på Dubuy.dk.

Fragt koster fra 39 kr. Lampen kan også afhentes på Dubuy.dks lager i Ikast.

Lampen leveres uden pærer.

Al henvendelser vedrørende reklamation skal ske til Dubuy.dk.

Værdibeviset skal indløses fra 4. april 2012 til 18. april 2012.Information

Hjemmeside: www.dubuy.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Dubuy.dk
CVR: 30898206

Adresse

Kochsgade 31 A
  • Dubuy.dk
    Orionvej 2
    7430 Ikast
    Mail: kundeservice@dubuy.dk
Vælg variation
Vælg variation