Hardball_001.jpg
Hardball_002.jpg
Hardball_003.jpg

3 timers hardball m. realistisk udstyr og frit antal kugler

199,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

3 timers actionfyldt hardball for 1 pers. inkl. udstyr, instruktør og ubegrænset antal kugler. Prøv det i Høje Taastrup eller på den nye bane i Farum

Som en actionfilm med vennerne

Journalist: Severin Hygum

Hardball minder meget om paintball. Forskellen er, at hardball er langt mere realistisk end paintball. Våbnene er ægte ombyggede håndvåben, dragterne og sikkerhedsudstyret er originalt og så er det tilmed helt ufarligt at skyde omkring sig som en anden action-stjerne. Vi har selv prøvet at spille hardball med Copenhagen Eventcenter i tre sjove og actionfyldte timer – og det kan anbefales.

Der er udgangspunkt for hæsblæsende skududvekslinger, når I træder ind den kæmpe hal, der er som taget ud af en bane fra computerspillet Counter-Strike. Til Downtowns firmaudflugt foregik spillet i Lyngby, mens tilbuddet i dag foregår i Farum og Høje Taastrup. Banen i Farum blev indviet for nyligt, og her kan man blandt andet købe forfriskninger og billeder/video fra eventen.

Mulighed for mørkespil

Vi spillede en aften i mørke, hvor politiholdet spillede med blåt, og terroristerne med rødt lys. Mørket gjorde ikke udfordringen mindre, men lyset gjorde det muligt at identificere venner og fjender. En masse heftige skudvekslinger og nogle timer senere var der næsten lige så heftig diskussion om, hvem der vandt flest runder, hvem der skød hvem og så videre. 

Oplevelsen var alt andet end kedelig, og der skulle ifølge Kristian Mærsk fra Copenhagen Eventcenter være bedre mulighed for at styre lyset på de nye locations.

Med instruktører og kugler ad libitum

”Man vil komme til at prøve kræfter med missioner og våben kendt fra computerspillet, og en militærinstruktør vil gennemgå regler og give fif til et godt spil,” forklarer Kristian meget rammende.

De 3 timers spil var rigeligt for os, og som en ekstra bonus fik alle et ubegrænset antal kugler at spille med. Løber du tør, står der en instruktør klar til at fylde de ombyggede håndvåben op med nye kugler. 

Grib knoglen og ring til et par venner, der er med på en omgang live-action. Go, go, go!

Betingelser

  • Kan indløses fra 04.04.2012 til 03.07.2012.

Max. 1000 værdibeviser til salg.

Book tid på booking@cph-eventcenter.dk i god tid. Oplys antal deltagere, alle referencenumre (ikke som pdf), kontaktoplysninger, mulige datoer/tidspunkter (gerne flere) samt telefonnummer.

Holdene er på min. 6 og max. 25 deltagere. Hold mindre end 20 deltagere kan blive lagt sammen.

De 3 timer er eventens totale varighed inkl. omklædning, instrukser mv.

Evt. afbud skal ske mindst 7 dage i forvejen, ellers indløses værdibeviset af hensyn til firmaets planlægning.

Tilbuddet gælder hele døgnet efter aftale og først-til-mølle-princippet.

Spørgsmål bedes sendes per mail. Meget vigtige/akutte henvendelser kan alternativt ske på tlf. 21 57 01 88 (SMS-beskeder besvares ikke).

Husk at medbringe et par praktiske sko og noget at drikke.

Dele af spillet kan foregå i mørke, alt efter vejr og præferencer.

De præcise adresser oplyses på en bekræftelses-mail senest 48 timer efter booking.

Værdibeviset kan indløses fra 4. april 2012 til 3. juli 2012.Information

Åbningstider: Efter aftale.

Hjemmeside: www.cph-eventcenter.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Cph-eventcenter Lasergame
CVR: 25461282
  • Cph-eventcenter Lasergame
    Farum og Høje Taastrup
Vælg variation
Vælg variation