gravid_001.JPG
gravid_002.JPG
gravid_003.JPG
gravid_004.JPG
gravid_005.JPG
Manubakshi_001.JPG
Manubakshi_002.JPG
Manubakshi_003.JPG
Manubakshi_004.JPG
Manubakshi_005.JPG
Manubakshi_006.JPG
Manubakshi_007.JPG

1 times manuvision-massage, der løsner op i ryg, lænd & nakke

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 1 times manuvision-massage og bliv let i hele kroppen. Behandlingen løsner op i ryg, lænd & nakke og har vist effektive resultater ved graviditet

Gravid eller ej - manuvision hjælper dig på vej

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Fotograf: Kim Bjærre

Omid Khodabakhshi kigger ud af døren fra nr. 4, hvor jeg smilende giver ham et kram, da han tager imod mig. Siden jeg prøvede hans behandling for et års tiden siden, har jeg været fast kunde hos ham. Hans professionalisme og rolige person skaber en tryg stemning i klinikken, hvor han med sine sikre hænder udspænder muskler, bindevæv og sener.

Min oplevelse

Da jeg ligger på briksen, løsner Omid Khodabakhshi op i mine muskler og led med pulserende bevægelser. Han lægger hænderne på min mave, og mens jeg trækker vejret dybt ind og ånder ud, trykker han ind. Jeg føler et forløsende stræk om i lænden og ned i benet. Sådan fortsætter han fra maven om i ballerne, ned i benene, ud i armene, op på halsen, på kæberne, tindingerne og hovedbunden. 

Efter ½ time på ryggen bliver jeg bedt om at vende mig om på maven, hvor behandlingen fortsætter endnu ½ time. Da behandlingen er slut, er jeg fuldstændig afslappet. Min krop taler for sig selv; jeg er tilpas på en helt ny måde.

Specielt om gravide

Når du bliver gravid, løsnes ledbåndene i bækkenet, så du bliver fleksibel til fødslen. Det giver mere ømhed og hævelse i bækkenets led, som kan mildnes gennem bindevævsmassage, pulserende massage og ledfrigørelse i manuvision. Stræk og akupressur løsner ophobede spændinger i maven, og åndedrætsøvelser lære dig at ilte rigtigt under fødslen.

Under massagen ligger du på en gravid-madras med rigelig plads til både mave og bryster. Kroppen slapper af på en helt anden måde i denne stilling, og der gives særlig opmærksomhed til ryg, lænd og nakke.

"Som gravid føler jeg en kæmpe lettelse efter hver behandling hos Omid. Under behandlingen er det både hårdt og lettende på samme tid, da man skal lære at fokusere på åndedræt og acceptere, at nogle områder er mere ømme end andre. Men når behandlingen er slut, er jeg som født på ny. Jeg er blevet meget glad for mine behandlinger hos Omid, også inden jeg blev gravid", fortæller Camilla Ea Erdmann, der er gravid i 5. måned. 

Hvis du har specifikke ønsker til behandlingen, kan du altid gøre opmærksom på det. Massagen bliver individuelt tilpasset, så du får den behandling, der passer lige til dig, den dag du kommer.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.04.2012 til 03.10.2012.

Max. 2 værdibeviser pr. person.

Bookning skal ske online på www.manu-bakshi.dk.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud senest 24 timer før på tlf. 51 52 96 20.

Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis uden brug.

Værdibeviset kan indløses fra 3. april 2012 til 3. oktober 2012.Information

Åbningstider: Alle dage efter aftale

Hjemmeside: www.manu-bakshi.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

ManuBakshi
CVR: 30777514

Adresse

Collinsgade 4, kld tv
2100 KBH Ø
  • ManuBakshi
    Collinsgade 4 kl. tv.
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation