helitours_001.jpg
helitours_002.jpg
helitours_003.jpg

Nyd en helikoptertur over din by

399,- / 799,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Tag din ven eller kæreste i hånden, stig til vejrs og se foråret springe ud fra oven med en uforglemmelig helikoptertur. God fornøjelse

Se din by i fugleperspektiv

Journalist: Severin Hygum & Marie Mehlsen

Flyv ud i det blå med Helitour.dk! En helikoptertur hen over Aalborg, Aarhus, Herning, Silkeborg, Esbjerg, Vejle, Kolding, Padborg, Odense, Roskilde eller København er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Der bliver løbende lagt afgangstider for de forskellige byer op på Helitour.dk’s hjemmeside, så I kan selv vælge, hvornår I ønsker at flyve. Så tag et par stykker af sted og kom på et enestående eventyr. 

Afgangstider kan du se på www.helitour.dk under menupunket Rundflyvning. Herefter opretter du dig som kunde og booker selv din tid under menupunktet Booking. Du modtager en bekræftende mail, der fortæller, hvor du skal møde. Oplevelsen varer 10-12 minutter og i de 6-8 minutter helikopteren er i luften, får du et imponerende overblik og et helt nyt perspektiv på byen.

Piloterne er meget dygtige og har alle megen erfaring med mange forskellige helikopteropgaver, og inden flyvningen gennemgår alle passagerer en sikkerhedsbriefing.

Helikopterne kan flyve med op til tre passagerer ad gangen og bliver blandt andet brugt til eksklusive ’taxature’, hvor travle folk flyver hen over bilkøerne med op til 250 km/t. Helikopterne klarer også mange fotoopgaver til eksempelvis film- og tv-reklamer.

Der er bare lidt sjovere at flyve – så gå ikke glip af en helikoptertur hen over byen!

Bemærk: Du skal oprette dig som ny kunde på Helitour.dk’s hjemmeside for at kunne booke tid. Efter du har booket din tid, modtager du en mail med info vedr. mødested.

P.S. Har du husket at tilmelde dig NemKøb? Så behøver du nemlig ikke længere indtaste dit kortnummer, når du shopper på Downtown.

Betingelser

  • Kan indløses fra 03.04.2012 til 01.09.2012.

Har du spørgsmål til helikopterturen, er det en god idé at læse FAQ på Helitour.dk’s hjemmeside – www.Helitour.dk/FAQ.html – her kan du få svar på rigtig meget. Kontakt Helitour.dk for yderligere spørgsmål.

1 værdibevis gælder til 1 sæde/1 person – hvis I ønsker at være to eller tre, skal I booke separat med hver jeres Downtown-bevis.

Se afgangstider for de forskellige byer på www.helitour.dk under menupunktet Rundflyvning. Finder du ikke en tid, der passer dig i første omgang, skal du bare holde øje med afgangstiderne på hjemmesiden, som løbende opdateres, så der hele tiden kommer nye muligheder.

Efter du har booket din tid, modtager du en mail med info vedr. mødested.

Booking foregår online på Helitour.dk/booking. Her trykker du på Ny kunde/Glemt kode, hvorefter du opretter dig som ny bruger. I feltet Referencenummer indføres nummeret på Downtown-beviset. Efter bookingen modtages en bekræftende mail med info om mødested med mere.

Booking er bindende. Der skal meldes afbud senest 48 timer før - ellers bliver værdibeviset opkrævet.

Medbring dit referencenummer på dagen. Oplevelsen varer i alt 10-12 minutter, hvoraf 6-8 minutter er i luften.

Max. vægt pr. passager: 130 kg og max. højde 215 cm. Du skal ved egen hjælp kunne komme op i helikopteren (se øvrige oplysninger omkring vægtbegrænsninger på hjemmesiden under FAQ).

Helitour.dk forbeholder retten til at aflyse på grund af vejr- og teknikproblemer. I tilfælde heraf kan der selvfølgelig bookes en ny tid.Information

Åbningstider: Efter aftale

Hjemmeside: www.helitour.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Helitour.dk
CVR: 32940056

Adresse

Møllevej 42
6500 Vojens
  • Helitour.dk
    Thorsvej 4
    8450 Hammel
Vælg variation
Vælg variation