sund_001.jpg
sund_002.jpg
sune_003.jpg

50% på en miljøvenlig og personlig klipning + økologisk hårkur fra John Masters i Marias Paradis hos sundform i Kronprinsensgade

347,- / 695,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på en miljøvenlig og personlig klipning + økologisk hårkur fra John Masters i Marias Paradis hos sundform i Kronprinsensgade

Miljøvenlig klip & kur fremfor sort samvittighed

Skribent: Linda Østergaard

Foto: Kim Bjærre


Sundform er en indbydende grøn multi-butik-klinik, der både har hudpleje, makeup, helsekost (et lille, men godt udvalg), massage og frisørsalon. Det er stedet for dig, der vil sætte guldkant på tilværelsen og tage en pause fra hverdagens travle tempo. Med et separat rum med afdæmpet belysning og stille musik forvandler sundform sig til en frisørsalon, hvor du kan få en økologisk klipning og kur hos den anerkendte frisør Maria Snickars, der har været miljøcertificeret i seks år.


Træd indenfor i Marias Paradis hos Sund Form, der er en klinik med afslappende atmosfære og oser af at være skøn blandt de skønneste. Her får du med Dagens Tilbud en miljøbevidst klipning, super professionel behandling og en sund, økologisk hårkur fra John Masters, der giver intens pleje og fornyer håret.

Du er i sikre hænder og får en kyndig konsultation, når frisør Maria Snickars fortolker de seneste trends indenfor hår og klipning i samspil med dig og din personlige stil.

"Det vigtigste er at give mine kunder en frisure. som man hurtig selv kan klare om morgenen, og som samtidig kan gøres til noget sjov, når man skal ud. Jeg klipper gode, holdbare frisurer med muligheder," siger Maria Snickars fra sundform.

Udover en nem og holdbar frisure får du også chancen for maksimal afstresning og genopfyldning i midten af København. Du kan nemlig nyde en dejlig, afspændende hovedbundsmassage i cirka ti minutter, mens Maria Snickars masserer hårkuren ind i de trængende totter.

Stedets økologiske og miljøvenlige facon er gennemført. I koppen er der økologisk te eller kaffe, plus at snacken er sund. Der er økologiske rengøringsmidler i spanden og elsparepærer i loftet. Sundforms kosmetologer, massører og zoneterapeuter, der er bosat i København, cykler naturligvis.

Inden du forlader de skønne omgivelser bliver dit nye hår stylet med John Masters parabenefri produkter med æteriske olier, og du er klar til at indtage de københavnske gader.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.12.2010 til 20.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 250 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Åbningstider for butik og booking: Mandag-fredag: 10-17, lørdag: 10-15

Åbningstider for behandling: Mandag-fredag: 9-19, lørdag: 10-16

www.sundform.com

Aftalepart

Sundform / Maria Snickars
CVR: ??

Adresse

Kronprinsensgade 3, 1
Kbh K
  • Sundform / Maria Snickars
    Sundform
    Kronprinsensgade 3, 1. sal
    1114 København K
Vælg variation
Vælg variation