WTA_Finale_001.jpg
WTA_Finale_002.jpg

Dansk WTA-finale med Caroline Wozniacki og Jelena Jankovic?

248,- / 495,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev finalen i den største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed: WTA-turneringen e-Boks Open 2012 i Farum Arena

Caroline Wozniacki kommer hjem til Danmark i storform!

Journalist: Mads Emil Wivel

Det er umuligt at spå om fremtiden, men det kan godt betale sig at lytte til bookmakerne. Og som det ser ud lige nu, peger meget i retning af, at Caroline Wozniacki møder Jelena Jankovic eller Angelique Kerber i finalen i e-Boks Open 2012. Caroline er dog klar favorit af flere grunde.

For det første er hun forsvarende mester; hun vandt turneringen i både 2010 og 2011. For det andet er hun i sit livs form og har netop besejret Serena Williams for første gang i sin karriere. For det tredje betyder det meget for Caroline at spille på hjemmebane: 

"Det er altid dejligt at vinde en turnering, det er dét, man spiller for. Men at spille herhjemme og vinde en turnering i Danmark er en ekstra fed fornemmelse," har hun tidligere udtalt.

De øvrige favoritter er serbiske Jelena Jankovic og tyske Angelique Kerber – og de kommer bestemt ikke til Danmark for at lægge sig ned. Jankovic er, ligesom Caroline, tidligere verdensetter og har flere gange bevist, at hun tilhører den absolutte verdenselite. Tyske Kerbers bedste placering på verdensranglisten er nummer 14, som hun opnåede i marts i år. Hun er med andre ord i topform lige nu.

Alt peger retningen af et brag af en finale mellem Caroline og enten Kerber eller Jankovic. Alt kan ske i sport, men vi krydser vi fingre for, at bookmakerne får ret og Caroline Wozniacki kan løfte trofæet i e-Boks Open for tredje gang i træk.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.04.2012 til 15.04.2012.

Husk at medbringe dit værdibevis ved indgangen til finalen d.15. april.

Max. 480 billetter til salg.

Der er ingen returret på billetterne.Information

Spilletid: 15. april kl. 15

Hjemmeside: www.e-Boksopen.com

Aftalepart

Farum Arena
CVR: ??
  • Farum Arena
    Stavnsholtvej 41
    3520 Farum
Vælg variation
Vælg variation