kanon_001.JPG
kanon_004.JPG
kanon_005.JPG
kanon_006.JPG

Bliv skudt 15 meter ud af en kanon, som en vaskeægte kanonkonge

199,- / 400,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Bliv skudt 15 meter ud af Christian d. IV’s kanon ved Kastellet og mærk suset, inden du lander i vandet. Vores chefredaktør har testet sommerens nye dille

Sommerens vanvittige maveplasker

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre

Den plejer at stå på andefodring og langelinieshopping, når jeg bevæger mig på de her kanter, men i dag skal jeg agere kanonkuglekonge og blæses forrykt mange meter ud i luften. Jeg er nervøs. Christian VI’s kanon har alligevel et par år på bagen, og den er vant til at spytte kugler ud, som skal slå folk ihjel. Jeg skal være ærlig at sige, at mine ben havde svært ved at parere ordre, da jeg selv og instruktøren prøvede at overtale dem til at kravle ned i kanonens munding.

Hvordan virker det?

Nede i kanonen er indsat et stempel, som også bliver brugt i cirkusartisternes kanoner, når de skydes ud i et net. Inden du bliver skudt ud, indtaster instruktøren din højde og vægt, og herfra sørger stemplet for, at du bliver sendt ud i en konstant fart, som helt præcist kan afgøre, hvor du lander. Kanonen affyres i en vinkel på 35°, og herfra er det så bare op til dig, om du vil lande på hovedet, på siden, på numsen eller på maven. Jeg valgte det sidste. Ufrivilligt. 

Det bedste:

Selve turen var helt forrykt fantastisk. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det her bliver sommerens helt store eventdille. Jeg blev skudt ud med en kraft, som var jeg en tennisboldbold – tyret af  Joachim B. Olsen i medvind. Det gav en fantastisk sug I maven. 

Det værste: 

Der lyder et lille klik, og så går der præcis tre sekunder, inden du bliver skudt afsted. De tre sekunder er svære. Du ved det sker lige om lidt. (1 sekund). Du sidder i saksen. (2 sekunder). Der er ingen vej tilbage. (3 sekunder). Du føler dig slet ikke klar. BANG!

Vi bringer en undskyldning:

Ja, undskyld til de stakkels mennesker, som troede de skulle slentre uforstyrret blandt tulipaner og hyacinter og bare nyde havudsigt og gamle monumenter. I stedet står de og hoster kaffe latte-to go op af luftrøret efter chokket over lyden af et brag fra en kanon, der skyder noget meget skingert-skrigende (mig) op i luften.

Betingelser

  • Kan indløses fra 02.04.2012 til 01.07.2012.

Du må ikke være nøgen i kanonen.

Dit tøj bliver både beskidt og vådt.

Husk håndklæde.

Max. 20 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Kan indløses fra 2. april 2012 til 1. juli 2012.Information

Åbningstider: Man-fre: 08-18

Hjemmeside: www.kanonrejser.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

”Jeg troede, det var løgn, da nogen fortalte, at man bliver skudt ud af en kanon, men jeg var nødt til at prøve det. Aldrig har jeg prøvet noget så sjovt.”

- Ditte Hansen, Charlottenlund

Aftalepart

Kanonrejser
CVR: 000
  • Kanonrejser
    Bangs Allé 11
    7017 Bummelev
Vælg variation
Vælg variation