beatylab_001.JPG
beatylab_002.jpg
beatylab_003.JPG
beatylab_004.JPG
beatylab_005.JPG
beatylab_006.JPG
beatylab_007.JPG
beatylab_008.JPG

Anti-age dermaOXY-ansigtsbehandling hos økologiske BeautyLab

412,- / 825,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev smidig, glat og strålende hud – helt naturligt & uden parabener – med 1 anti-age dermaOXY-ansigtsbehandling hos økologiske BeautyLab i Istedgade

Nænsomt og fugtgivende ansigtsløft

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

Midt imellem kebabjoints, sandwich- og kaffebarer på Istedgade ligger den lille, hyggelige skønhedsklinik BeautyLab - en økologisk og pink perle i virvaret af hidsige kebabskilte. På klinikkens hylder står naturlige, økologiske og parabenefri produkter på rad og række: Lækre ansigts- og kropsplejeprodukter, BeautyLabs egen mineralske make up serie, make up-pensler fra Ecotools, urtete fra Pukka og veganske parfumer i farverige, mønstrede æsker. Mit økohjerte føler sig i den grad hjemme. 

Kosmetolog og indehaver Dianne Jorrdanova tager hjerteligt imod mig, og forklarer mig begejstret om behandlingen, mens hun gør mig klar. Med kompetente hænder tager hun kærligt hånd om mit ansigt, og gennem hele behandlingen er Dianne fuldt opmærksom på, om der er noget, jeg ikke kan tåle og kommer med gode råd til hudpleje. 

Første del af behandlingen består af afrensning med en blød anti-aging skum fra dermaOXY og exfolering med dermaOXY anti-aging scrub med gulerodsolie og abrikoskerner. Herefter nyder jeg BeautyLabs signatur akupressur anti-age facelift-massage, som føles afslappende og efterfølges af et varmt kompres, der dufter lifligt af æteriske olier. Til slut en opstrammende kirsebær/acerola peel-off maske, der er rig på vitamin C. Den skal sidde på i 20 minutter, hvor jeg blot ligger og slapper af.

Under sidste del af behandlingen bruger Dianne specielt udviklede serummer fra danske dermaOXY, som hun sluser ind i huden gennem ilt under højt tryk. Maskinen giver en søvndyssende brummen fra sig, og det prikker lidt i huden, da hun sprayer serummet ind i min hud. Ingredienserne bliver transporteret til de dybere hudlag og hjælpes yderligere på vej af en stimulerende massage med 90% ilt. DermaOXY-behandlingen tilfører fugt, holder huden ung, giver huden ny vitalitet og et synligt løft. 

Inden jeg forlader briksen, smører Dianne mig med en økologisk dagcreme fra Suki og serverer en snacktallerken med mandler og vindruer.

Efter behandlingen er min hud blevet silkeblød og et kig i spejlet viser, at min hud har fået fornyet glød. Da jeg lidt senere møder min veninde til walk-and-talk tedrikning, udbryder hun begejstret et: ”Hvad har du gjort ved din hud?,” hvad der kort efter bliver til: ”Ej, det skal min søster så meget prøve”. Min fugttørstige hud elskede den milde behandling – måske vil din også…

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.04.2012 til 30.06.2012.

Book tid på tlf.: 28 40 00 06 eller på mail: info@beautylab.dk

Max 100 værdibeviser til salg

Max 1 værdibevis pr. person

Værdibeviset kan indløses fra 1. april 2012 til 1. juli 2012Information

Åbningstider:

Tirs-fre: 12-18

Lør: 12-14

Hjemmeside: www.beautylab.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Beautylabb Greenstore I/S
CVR: 33333285

Adresse

Istedgade 109, st.
  • Beautylabb Greenstore I/S
    Istedgade 109
    1650 København V
Vælg variation
Vælg variation