One_001.JPG
One_002.JPG
One_003.JPG

Halv pris i skønne One Step i Bagerstræde. Få nyt liv i både din garderobe og din dagligstue

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris i skønne One Step i Bagerstræde. Få nyt liv i både din garderobe og din dagligstue

From Paris with Love

Skribent: Maria Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Jørn Thyssen er ejeren af opevelsesbutikken One Step, der byder på en shoppeoplevelse, du ikke finder andre steder i byen. Jørn har boet otte år i Paris og siden hen i Indien, for så at vende tilbage og bruge den udenlandske inspiration til at åbne butik i Danmark. One Steps facade leder tankerne hen til forretningsgaden Rue de Rivoli i Paris, med det charmerende buede vinduesparti og den unikke vinduesdekoration.

Når du træder indenfor i butikken, bliver du budt velkommen af en atmosfære, der emmer af personlighed og kreativitet. Indretningen er noget helt for sig selv. Her er et fantastisk spil mellem det maskuline og feminine. Væggene er malet coxgrå og dyb lilla, hvilket er en gennemgående farve i både bøjler og One Step-varemærket. De mørke farver giver butikken et eksklusivt look og skaber en fuldkommenhed, som får tøjet til at komme til sin ret.

Atmosfæren i butikken er utrolig behagelig og afslappende. Ovre i et af hjørnerne er indrettet et lille hjemligt hyggekrog med et ægte tæppe, franske malerier, designer læderstol, en gammel dragkiste hvorpå der står levende lys og en kaffemaskine, til dig som ønsker lidt ekstra forkælelse. Den varme stemning og venlige betjening giver dig lysten til at blive og puste lidt, inden du igen bevæger dig ud til hverdagen, som stadig stresser viderer udenfor.

Tøjet på bøjlerne rammer en bred kundegruppe - der er mulighed for at finde lækkert tøj til dagligbrug, men også til festlige lejligheder. Mærkerne der forhandles er One Step og IKKS, der begge er franske kvalitetsmærker, som du ikke kan erhverve dig mange andre steder.

Derudover forhandles der også det Skandinaviske B-Young og Jørns eget mærke DAGNY, hvis kollektion primært består af tørklæder. Tøjkollektionerne dækker et stort udvalg indenfor kjoler, toppe, t-shirts og overtøj. Her finder du de gode detaljer, skæve snit og stor farveskala, så der er noget for enhver smag.

One Step er ikke kun en tøjbutik, men sælger også  lækre dekorative ting til hjemmet. De har et spændende sortiment indenfor trendy brugskunst, såsom lys, lysestager, skåle, kopper og fine bakker.

Ønsker du at opleve ægte fransk stemning, og blive betjent af et virkelig sødt og passioneret personale,  der altid står klar til at hjælpe dig - hvad enten du er på udkig efter en ny kjole eller en værtindegave. Så læg vejen forbi One Step. Det vil du med garanti ikke fortryde.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.12.2010 til 01.02.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Mandag - torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 15.00

www.onestepshop.dk

Aftalepart

One Step
CVR: ??
  • One Step
    One Step
    Bagerstræde 5
    1617 København V
Vælg variation
Vælg variation