aage_001.JPG
aage_002.JPG
aage_003.JPG
aage_004.JPG
aage_005.JPG
aage_006.JPG
aage_007.JPG
aage_008.JPG

Astrologisk analyse af dit fødsels- og årshoroskop + konsultation

699,- / 1.700,-
  • 59% rabat
  • Slutter om

Få 1 times dybtgående astrologisk analyse af dit fødsels- og årshoroskop hos astrolog Karl Aage Jensen, der er forfatter til bogen Astrologiens Univers

Hvad stjernerne siger…

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Foto: Kim Bjærre

Det har ikke altid ”ligget i stjernerne,” at Karl Aage Jensen skulle være astrolog. Da han var yngre, troede han ikke på, at stjerner og planeter har en betydning for vores liv – men han blev udfordret i sit livssyn, da en kommende ven en udregnede hans fødselshoroskop. 

”Jeg syntes ellers, han var så intelligent, men så sad han der og sagde, at han var astrolog,” fortæller Karl Aage Jensen om manden, der introducerede ham for disciplinen.

Karl Aage Jensen var overrasket over vennens præcision og den matematik, der lå i udregningen. Næste dag tog han på det lokale bibliotek og lånte alt, hvad der var om astrologi i sektion 14.1 og udregnede sit første horoskop. I dag har han mere end 30 års erfaring inden for området, ejer Astrologihuset på Østerbro, er forfatter til grundbogen Astrologiens Univers, udgiver astrologimagasinet Horoskopet, og holder foredrag om astrologiske emner.

Mit personlige horoskop

Jeg møder ham på hans kontor, som bugner af papirer, blade, bøger og andre læseherligheder. Det er tydeligt, at her arbejder en mand, der er meget videbegærlig, og da konsultationen begynder, er han også særdeles snaksalig. Han fortæller mig ivrigt om min personlighed og viser mig horoskopets 12 huse. Han laver referencer til bøger, han har læst og indskyder oplevelser fra sit eget liv samtidig med, at han fortæller mig om mit kærlighedsliv: ”Du vil gerne have en dødcharmerende mand, som samtidig har dybde. Han skal være intelligent og social, men han skal også være hjemmemenneske.”  Et virvar af informationer hvirvler igennem mit hoved, og jeg kigger betryggende på min telefon, som har optaget det hele. 

Da jeg er tilbage på kontoret, fortæller jeg tydningen til min kollega. Hun sætter et stort smil op og siger: ”Det er jo lige dig!” – og hun har helt ret, ligesom Karl Aage Jensen.

Betingelser

  • Kan indløses fra 01.04.2012 til 01.10.2012.

Ring og bestil tid på tlf. 36 45 05 52.

Obs: Vælg at få lagt dit fødsels- og årshoroskop eller et parforholdshoroskop.

Inden konsultationen skal du sende din fødselsdag, fødselsår, fødselstidspunkt, fødselssted og evt. tre vigtige begivenheder med årstal og årstid til: horoskop@astrologihuset.dk. 

Hvis du vælger et parforholdshoroskop, skal du sende de samme oplysninger for din partner.

Hvis du ikke kender dit fødselstidspunkt inden for 1 times nøjagtighed, anbefales det, at du kontakter landsarkivet og får oplyst det oplyst mod et gebyr.

Konsultationens varighed på 1 time er vejledende. Ved nogle horoskoper kan konsultationen vare længere.

Du må gerne optage samtalen. Du kan også få en optagelse mod et mindre beløb.

Værdibeviset kan indløses fra 1. april 2012 til 1. oktober 2012.Information

Åbningstider:

Man-fre: 9-17

Hjemmeside: www.astrologihuset.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

Karl Aage Jensens bog ”Astrologiens univers” er lige noget for mig. Jeg ved nemlig ikke noget om astrologi, og derfor må jeg sige, at den giver læseren en fin ind føring i en meget spændende verden.

- Ghita Nørby

Set på Bog-mystik.dk

Aftalepart

Astrologihuset
CVR: 14566848

Adresse

Teglværksgade 37, 4.th.
2100 København Ø
  • Astrologihuset
    Teglværksgade 37, 4. th
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation