Tantrafestival_01.jpg
Tantrafestival_02.jpg
Tantrafestival_03.jpg
Tantrafestival_04.jpg
Tantrafestival_05.jpg
Tantrafestival_06.jpg
Tantrafestival_07.jpg
Tantrafestival_08.jpg

Kom til tantrafestival i påsken (1 billet)

99,- / 200,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

Nu kan du få fingrene i 1 billet til 2 dage på en øjenåbnende tantra-festival i påsken, der sætter gang i parforholdet & giver praktiske værktøjer til hverdagen

Et indblik i tantraens verden: Mænd & Kvinder – Helte & Gudinder

Journalist: Severin Hygum & Bettina Hansen

Hen over påsken kan du møde mange af landets førende udøvere, foredragsholdere, forfattere, mentorer, rådgivere og specialister, der hver især har fundet deres vej gennem tantra-junglen. De har begejstret reddet tigeren hele vejen og vil gerne dele deres livsbekræftende redskaber med os andre. 

De fleste har nok hørt om tantra før. Desværre ved de færreste, hvad tantra egentlig går ud på, og det er en skam. Tantra tilbyder kreative og nytænkende løsninger på udfordringer, der er forbundet med moderne livsstil. Det handler blandt andet om fordybelse, selvindsigt og tilstedeværelse i nuet - meget mere end bare lange, erotiske sessioner.

Foredrag, workshops og tantra-demonstrationer

Gennem 5 dage hylder tantra-festivalen det mandige og kvindelige, og du kan tage del i herlighederne i 2 af dagene med et Downtown-værdibevis:

- Festivalen starter med to Heltedage (den 5.+6. april), hvor mænd mødes til mandegrupper, foredrag og workshops om maskulinitet, herefter følger to Gudindedage (den 7+8. april), hvor kvinder mødes til kvindegrupper, foredrag og workshops om femininitet (kun for kvinder). 

- Den 8. april afsluttes dagen med en ceremoni, hvor kvinder og mænd mødes, og resten af aftenen skal feste og nyde en danseworkshop. På festivalens sidste dag (9. april) er der workshop for både mænd og kvinder ”Når Helte møder Gudinder.” 

Der kommer til at foregå over 50 forskellige arrangementer med tantriske workshops, foredrag om tantra, tantra-massage, gruppearbejde for kvinder og for mænd om den tantriske erotik. Der vil også være mulighed for at overvære demonstrationer af tantra-massage gratis. Tantra-festivalens bugnende program vibrerer med en overflod af liv og kreativitet, hvor du kan opleve dygtige og anerkendte tantralærere, tantramassører, sexologer, kærlighedskrigere og gudindeguides.  

Der vil desuden være en tantra-lounge, hvor du i en afslappet atmosfære kan se film og dans, høre levende musik, snakke med underviserne og møde nye mennesker. I loungen kan du se på en varieté af tantrisk kunst, og i baren kan du under hele festivalen nyde godt af forfriskende økologiske drikkevarer, snacks og lette vegetariske frokostretter. Tantra festivalen afholdes i samme bygning som restauranten Ambrosias Have, hvor du kan købe indbydende vegetariske retter.

På hjemmesiden www.tantrafestival.dk kan du finde hele programmet for festivalen og læse mere om de forskellige talere, aktiviteter og tilbud.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.04.2012 til 09.04.2012.

Tilbuddet gælder for 1 person og giver adgang i 2 dage. Festivalen løber af stablen i påskedagene fra d.5-9. april 2012. Vælg mellem følgende arrangementer: Heltedage 5. & 6. april (kun for mænd), Gudindedage 7. & 8. april (kun for kvinder) eller Når Helte møder Gudinder 9. april (for både mænd og kvinder).

Husk at medbringe dit Downtown-værdibevis. 

OBS: Det er ikke muligt at refundere disse billetter.

Værdibeviset kan indløses fra 5. april 2012 til 9. april 2012.Information

Festivalprogram:

5. april 12-19: foredrag og workshops for mænd om maskulinitet

6. april 12-19: foredrag og workshops for mænd om maskulinitet

7. april 12-20: foredrag og workshops for kvinder om femininitet

8. april 12-19: foredrag og workshops for kvinder om femininitet

8. april 19-01: fest og danseworkshop for både mænd og kvinder

9. april 12-19: workshops og foredrag for mænd og kvinder

(Dørene åbnes 30 minutter før dagsprogrammet starter.)

Hjemmeside: www.tantrafestival.dk

Sig hej til Reminder:

Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Foreningen Tantrafestival
CVR: ??
  • Foreningen Tantrafestival
    Concordia
    Nordre Fasanvej 230
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation