Personlig_001.jpg
Personlig_002.jpg

Kursus i personlig gennemslagskraft

249,- / 599,-
 • 58% rabat
 • Slutter om

Få succes til jobsamtalen, eksamen og på daten med et kursus i personlig gennemslagskraft i april. Kursusholderen har bl.a. forelæst på CBS og KU

Lær at kommunikere til gavn for dine interesser


Journalist: Severin Hygum

At kommunikere effektivt handler om meget mere end at få et budskab igennem. Det handler også om, at du gerne vil have nogen til at gøre noget. Ansætte dig. Give dig en god karakter. Vælge dig som partner. Og så videre. Mekanismerne er stort set de samme - det handler om at overbevise, så tilhørerne vender tommelfingeren opad. Alt det kan Tony Nielsen hjælpe dig med at blive bedre til.

"Kurset i personlig gennemslagskraft byder på en række konkrete værktøjer, man ikke lærer i skolen, derhjemme eller på arbejdet. Og det gode er, at alle kan bruge det i stort set alle situationer, hvor mennesker indgår," lyder de lovende ord fra Tony Nielsen.

Erfaren underviser
På Tony Nielsens CV er det især titler som marketingsdirektør for Ernst & Young og gæsteforelæser på landets største universiteter, der springer mig i øjnene. Tony har mange års undervisningserfaring, og undervisningen er i øjenhøjde og ganske håndgribelig. Du slipper med andre ord for at blive trukket gennem langhårede teorier og abstrakte begreber - her kan alle være med.

Alle kan blive bedre
"Mange danskere er af forskellige årsager dårlige til at kommunikere. Hvad end grundene er, tager jeg udgangspunkt i deltagernes individuelle udfordringer med at slå igennem," forklarer Tony, der samtidig nævner, at kurserne er forskellige fra gang til gang afhængigt af deltagernes udgangspunkt.

Kurserne kommer til at foregå i de flotte loftslokaler, hvor restauranten Il Dona serverer italiensk mad om aftenen. Der vil være omkring 25 deltagere på hvert kursushold, der foregår som holdundervisning.

Kurset gør dig bedre til at:

 • argumentere
 • skabe troværdighed og autenticitet
 • bruge og aflæse kropssprog
 • præsentere budskaber
 • tackle nervøsitet
 • gennemtrumfe dine interesser, hvad enten du er til jobsamtale, på arbejde eller på date

Husk, at det aldrig er for sent at dygtiggøre sig. Rigtig god fornøjelse.

P.S.: Har du husket at tilmelde dig Nem Køb? Så behøver du nemlig ikke længere indtaste dit kortnummer, når du shopper på Downtown

Betingelser

 • Kan indløses fra 30.03.2012 til 28.06.2012.

Booking foregår på mail med navn, dato og referencenummer til nielsentony@mac.com


Et værdibevis gælder for 1 person, og kurset varer 3-4 timer.


For spørgsmål, kontakt Christina Pedersen på tlf. 27 85 38 55.Information

Åbningstider:
Kurserne foregår d. 11., 12., 13., 16., 20., 21. og 24. april 2012 fra kl. 9-13.


Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Aldente DUPLICATE
CVR: 31006961

Adresse

Viborgvej 780, 8471 Sabro
 • Aldente DUPLICATE
  Magstræde 12
  1204 København K
Vælg variation
Vælg variation