Mad_001.JPG
Mad_002.jpg
Mad_003.JPG

50% på luksuriøs 3-retters nytårsmenu for 2 personer inkl. rødvin og cava

496,- / 991,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på luksuriøs 3-retters nytårsmenu for 2 personer inkl. rødvin og musserende vin fra Mad Synergis rutinerede Michelinkokke

Nytårsmenu i Michelinklasse

Skribent:  Rosa Cecilie Plum


Med dagens tilbud kan du fejre nytår med stil. Glem alt om flere timers stress og slid ude i køkkenet og nyd i stedet en luksuriøs nytårsmenu lavet af Jeppe Graa og Henrik Junker, der begge har en fortid på danske Michelin-restauranter og erfaring fra det danske kokkelandshold. Ifør dig dit flotteste nytårsdress og gør dig klar til en aften med en madoplevelse i særklasse.

I 2008 startede Jeppe Graa og Henrik Junker Mad Synergi med en fælles vision om, at god gastronomi ikke kun skal være tilgængelig på danske toprestauranter, men at det kan, og ikke mindst bør, ramme bredere. Mad Synergi bygger desuden på en filosofi om at kvalitet ikke behøver at hænge sammen med skyhøje priser.

Mad Synergi beskæftiger sig også med eksklusiv take away, catering, events og madlavningskurser m.m. Jeppe Graa og Henrik Junker er et særdeles aktivt makkerpar, som altid har fuld fart på og elsker at prøve nye ting af.

Med dagens tilbud har du chancen for at nyde din nytårsaften fuldstændig uden at bekymre dig om nytårsmenuen. -alt fra stegetider til opbagt sovs samt valg af vin og hvordan man egentlig laver den perfekte hjemmelavede is? Få det hele klaret hos Mad Synergi, så alt hvad du skal foretage dig er at afhente hele molevitten.

Til hovedretten får I en chilensk rødvin årgang 2008 fra Colchagua Valley, primært lavet på Syrah og Cabernet Sauvignon. Farven er brillant og intens purpurrød, mens duften er kompleks af bær og mørke kirsebær med strøg af tobak og mokka. Smagen er voluminøs med blød tannin, mørke frugter og behagelige toner af mokka og karamel.

Derudover kan I nyde den mousserende vin, Duc de Foix Cava Brut fra Spanien lavet på Xarello, Macabeo og Paralleda. Vinen har en flot, klar gul farve med en frisk, blød og frugtagtig smag. Bobler bør altid nydes afkølet og i godt selskab. Godt nytår!

Betingelser

  • Kan indløses fra 31.12.2010 til 31.03.2011.

Afhent selv mellem 11-16 d. 31. dec. - Mad Synergi bringer ikke ud.

Eventuel annullering af ordre skal ske senest d. 26 dec. kl 12.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Alle hverdage: 8-21

Lørdag og søndag: 17-21

www.madsynergi.dk

Aftalepart

MadSynergi
CVR: 31476852
  • MadSynergi
    Mad Synergi
    Åboulevard 13A
    1635 København V
Vælg variation
Vælg variation