Nytårsmenu i Michelinklasse
Skribent: Rosa Cecilie Plum
Med dagens tilbud kan du fejre nytår med stil. Glem alt om flere
timers stress og slid ude i køkkenet og nyd i stedet en luksuriøs
nytårsmenu lavet af Jeppe Graa og Henrik Junker, der begge har en
fortid på danske Michelin-restauranter og erfaring fra det danske
kokkelandshold. Ifør dig dit flotteste nytårsdress og gør dig klar
til en aften med en madoplevelse i særklasse.
I 2008 startede Jeppe Graa og Henrik Junker Mad Synergi med en
fælles vision om, at god gastronomi ikke kun skal være tilgængelig
på danske toprestauranter, men at det kan, og ikke mindst bør,
ramme bredere. Mad Synergi bygger desuden på en filosofi om at
kvalitet ikke behøver at hænge sammen med skyhøje priser.
Mad Synergi beskæftiger sig også med eksklusiv take away,
catering, events og madlavningskurser m.m. Jeppe Graa og Henrik
Junker er et særdeles aktivt makkerpar, som altid har fuld fart på
og elsker at prøve nye ting af.
Med dagens tilbud har du chancen for at nyde din nytårsaften
fuldstændig uden at bekymre dig om nytårsmenuen. -alt fra
stegetider til opbagt sovs samt valg af vin og hvordan man egentlig
laver den perfekte hjemmelavede is? Få det hele klaret hos Mad
Synergi, så alt hvad du skal foretage dig er at afhente hele
molevitten.
Til hovedretten får I en chilensk rødvin årgang 2008 fra
Colchagua Valley, primært lavet på Syrah og Cabernet Sauvignon.
Farven er brillant og intens purpurrød, mens duften er kompleks af
bær og mørke kirsebær med strøg af tobak og mokka. Smagen er
voluminøs med blød tannin, mørke frugter og behagelige toner af
mokka og karamel.
Derudover kan I nyde den mousserende vin, Duc de Foix Cava Brut
fra Spanien lavet på Xarello, Macabeo og Paralleda. Vinen har en
flot, klar gul farve med en frisk, blød og frugtagtig smag. Bobler
bør altid nydes afkølet og i godt selskab. Godt nytår!