SakinaHarees_001.JPG
SakinaHarees_002.JPG
SakinaHarees_003.JPG
SakinaHarees_004.JPG
SakinaHarees_005.JPG
SakinaHarees_006.JPG

Få 1 times afstressende kranio-sakral terapi hos Sakina Harees

275,- / 550,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få hjælp mod stress, smerter el. spændingshovedpine med 1 times blid og stressreducerende kropsbehandling hos Sakina Harees

Blid & nænsom kropsbehandling

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Da min redaktør spørger hvem, der vil til prøvebehandling på en kropsbehandling med kranio-sakral terapi, er jeg hurtig til at slå til. Jeg kender nemlig flere, der gennem tiden har haft stor glæde af at gå til denne behandlingstype. Og jeg har også selv i et stykke tid haft spændinger i skuldre og nakke, fordi jeg er slem til at have en dårlig kropsholdning. Derfor er jeg spændt, da jeg går gennem porten og ind i den baggård, der fører ind til kropsterapeut Sakina Harees klinik.

Det er en storsmilende og imødekommende Sakina, der tager imod mig i sit lyse behandlingsrum, der er indrettet i afslappende, neutrale farver. Lyset falder blødt ind af rummets eneste vindue og spiller op mod de små, bløde farveklatter i billederne på klinikkens vægge. Her dufter mildt og diskret af æteriske olier, og grønne planter pryder rummet.

Vi starter behandlingen medat sidde blødt på skindklædte stole. Her tager vi en snak omkring de symptomer på ubalancer jeg mærker, så Sakina får en fornemmelse af, hvad hun skal arbejde med. Bagefter ligger jeg mig op på briksen, og her starter den egentlige samtale. Sakina lægger sine hænder på min krop og lader den "tale". Sakinas behagelige og rolige facon smitter af og lader mig tilbage med en følelse af, at jeg trygt kan slappe helt af.

Kropsbehandlingen foregår vedlette tryk, træk og massage, der virker dybt afspændende på nervesystem, muskler og bindevæv. Sakina forklarer mig, at når kroppen bliver mødt af nænsomhed, ro, og blide afspændende teknikker, så sænker vævet sine parader, spænder af og vender stille og roligt tilbage til bevægelse og liv. Undervejs rådgiver hun mig til at arbejde med min vejrtrækning, og huske ikke at gå med mine skuldre helt oppe ved ørerne.

Efter behandlingen giver den efterklangi hele min krop - jeg kan mærke, hvordan det murer i kroppen, og jeg er overrasket over, hvor stor effekt en så blid behandling kan have.

Jeg vælger at slutte behandlingen af med en gåtur i den milde forårssol ledsaget af en friskpresset juice og skuldre, der sidder nede på deres plads. Der er forår i min krop…

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.03.2012 til 29.09.2012.

Bestil tid på tlf.: 27 63 84 44.

Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud pr. telefon eller på klinikkens telefonsvarer.

Du skal melde afbud senest 24 timer før, ellers vil dit værdibevis blive indløst uden brug.

Max 300 værdibeviser til salg
Max 1 værdibevis pr. person

Få 30 % rabat i på en efterfølgende behandling, hvis du booker en ny tiden inden for 1 uge efter første behandling.Information

Åbningstider:

Alle dage efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Klinikken ved Kongens Have v. Sakina Harees
CVR: ??

Adresse

Kronprinsessegade 22a, st.
  • Klinikken ved Kongens Have v. Sakina Harees
    Kronprinsessegade 22A
    1306 København K
Vælg variation
Vælg variation