Biopejs_001.jpg
Biopejs_003.jpg
Biopejs_004.jpg
Biopejs_005.jpg

Lun dig ved multi-biopejsen Smooth Tower fra Pejse.dk

1.599,- / 4.247,-
  • 62% rabat
  • Slutter om

Skab en hyggelig og lun stemning med multi-biopejsen Smooth Tower. Du kan bruge biopejsen som havepejs, havefakkel eller almindelig indendørs biopejs

Miljøvenlig pejsehygge

Journalist: Bettina Hansen

 

Er der noget hyggeligere end at kunne forlænge de milde forårsaftener eller de lyse sommernætter, hvor du sidder i godt selskab over en flaske kold rosé? Med en biopejs kan du skabe en hyggelig og lun stemning på en nem og miljøvenligmåde lige der, hvor du ønsker det. Biopejsen Smooth Tower kan bruges på eller uden for terrassen, hvor den fint fungerer som et lunt lille ildsted - og med sine betagende flammer kan være med til at forlænge sommernætterne.

Hvis du går og drømmer om en terrassepejs, er denne biopejs en glimrende idé til det formål. Den kræver ingen installation, kan bruges med det samme og placeres på en hvilken som helst gulvflade. Du vælger selv om din biopejs skal være rund eller firkantet. Den runde, har en højde på 93 cm og en diameter på 34 cm. Den firkantede har en højde på 127 cm og måler ca. 32x32 cm i bredden og dybde.

Smooth Tower brænder på bioethanol, som er et organisk brændstof. Det er fremstilles af organiske og miljøvenlige råvarer, som ikke afgiver hverken røg eller sod under afbrænding. Bioethanol afgiver dermed langt mindre CO2 end eksempelvis træfyrede terrassepejse gør. Der er plads til 0,6 liter bioethanol i brænderen, hvilket giver den en brændetid på cirka 2 timer ved fuld påfyldning.

Hos Pejse.dk har de udvalgt markedets bedste varianter af bioethanol, som alle har en svagere duft end gennemsnittet. Og du har muligheden for at tilkøbe noget aroma, du kan tilsætte bioethanolen, så den får en mild, behagelig duft af for eksempel lavendel eller vanilje.

Køb dagens tilbud og få:

  • 1 stk. Smooth Tower biopejs. Du vælger selv, om du vil have pejsen rund eller firkantet
  • 3 liter bioethanol
  • Specialfremstillet pejselighter

Glæd dig til at forlænge aftenerne udendørs!

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.03.2012 til 29.04.2012.

Max 140 værdibeviser til salg

Forventet leveringstid: 2 uger

Når du har indtastet din adresse og gennemført købet, skal du IKKE foretage dig yderligere. Produktet bliver sendt direkte hjem til dig.

Køber du tilbuddet via Downtown-app'en, skal du dog hurtigst muligt sende din adresse samt om du ønsker den firkantede eller runde model til adresse@downtown.dk, så du kan få tilsendt produktet.

Ved reklamation skal varen sendes direkte til www.pejse.dk i original emballage i samme stand som modtaget. Du betaler selv fragt ved returnering.Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Pejse.dk
CVR: 28994605

Adresse

Nærum Hovedgade 10
2850 Nærum
Vælg variation
Vælg variation