noerrebrobryghus_001.JPG
noerrebrobryghus_002.JPG
noerrebrobryghus_004.JPG
noerrebrobryghus_005.JPG
noerrebrobryghus_006.JPG
noerrebrobryghus_007.JPG
noerrebrobryghus_008.JPG
noerrebrobryghus_009.JPG
noerrebrobryghus_010.JPG
noerrebrobryghus_011.JPG
noerrebrobryghus_012.JPG
noerrebrobryghus_001.JPG
noerrebrobryghus_003.JPG

Gourmet-smørrebrød på Nørrebro Bryghus

195,- / 390,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Nørrebro Bryghus byder på luksussandwich eller 3 stk. smørrebrød samt valgfri ost eller dessert. Gælder for 2 personer og kan benyttes fra 2. april

Smørrebrød i solen

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Der dufter dybt og kraftigt af kogt malt, da Downtown besøger Nørrebro Bryghus en solrig mandag ved frokosttid. De store metalkedler koger og brummer og indhyller hele bryghuset i en krydret aroma, som gør det til en særegen, sød oplevelse at trække vejret. En ung fyr - der formodentlig har scoret sit drømmejob - går rundt med reagensglas og andre ølbrygger-remedier og sørger for, at alt går ordenligt for sig i kedlerne.

Vi prøvesmagte:

 • Æg med citron, dild, rå løg og masser af rejer.
 • Lun leverpostej med champignon og sprød bacon.
 • Kogt skinke med hjemmerørt tartarsauce.
 • Sandwich på surdejstoast med hjemmelavet rullepølse af lammebryst. Garneret med salat, mayo og pickles.
 • Ostetallerken med en Lindbjerg Blue Morbier, en dansk Blicher, en fransk chèvre, hybenmarmelade og hjemmebagt knækbrød.
 • En dessert bestående af øllebrød lavet på en frugtig ale med appesinsaft og -skal, vanilje-panna cotta, yoghurtmousse og sprød rugbrødskiks bagt med flormelis.

Al smørrebrødet var hjemmelavet og så tilpas højtbelagt, at det var ekstravagant uden at være overlæsset. Jeg vil fremhæve æggemaden, som sad lige i skabet. Den bestod i al sin enkelthed af friskkogt æg i skiver med hjemmerørt rejesalat, frisk citronsaft og masser af dild. I min bog er rugbrød med æg og rejer noget nær den perfekte frokost - og kombinationen fås ikke bedre end på Nørrebro Bryghus.

Ostetallerkenen bød på et godt miks af mildt cremede, kraftigt lagrede og smagfulde, halvtørre oste med sprødt knækbrød og lidt syltede hyben. Desserten var en nyfortolkning af den danske klassiker øllebrød - her gjort mere dessertagtig med vanijle-panna cotta og en mousse af græsk yoghurt: helt og aldeles fortræffelig.

I anledningen af det milde forårsvejr valgte vi at smage på maden udenfor i solen med en lys og frisk Stuykman Wit med sidevogn bestående af en Aalborg Aquavit. Øl og snaps er ikke en del af dagens tilbud, men når nu I befinder jer i et bryghus, vil det næsten være synd ikke at ledsage frokosten med et par glas.

Skål!

Betingelser

 • Kan indløses fra 02.04.2012 til 05.07.2012.

Værdibeviset kan først bruges fra d. 2. april.

Både pålæg, oste og dessert kan variere.

BEMÆRK:  Der er kun få ude-siddepladser på Nørrebro Bryghus.

Kan benyttes man-lør mellem 11.30 og 15.

Du skal ringe og bestille bord på tlf. 35 30 05 30.

Tilbuddet gælder for 2 personer.

Værdibeviset kan ikke kombineres med andre tilbud.Information

Åbningstider

Man-tor: 11-24
Fre-lør: 11-02
Søn: Lukket

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

MitKBH

"Et fantastisk sted. Jeg har været en stor fan af Nørrebrobro Bryghus siden første gang, jeg besøgte stedet for nogle år siden. De har en super restaurant, og så er der øllene i baren, mmm. Det er et rigtig rart sted med god stemning, pæn indretning og et blandet klientel. Og så er folkene i baren nogle af de mest imødekommende, flinke og snakkesalige mennesker, du finder på en bar."

AOK

"Smørrebrød? Jo tak! Smørrebrød er normalt ikke lige mig, men det har var et hit i mine øjne; et lille stykke rugbrød med masser at pålæg; æg med rejer og grønt, leverpostej med bacon og champignon og til sidst frikadeller. Betjeningen var sød, og meget ivrig efter at fylde mere på os!"

Aftalepart

Nørrebro Bryghus
CVR: 26882451

Adresse

Hans Tavsensgade 29 st.tv
2200 København N
 • Nørrebro Bryghus
  Ryesgade 3
  2200 København N
  Tlf. 35 30 05 30
Vælg variation
Vælg variation