Hud_001.jpg
Hud_002.jpg

Halv pris på ansigtsbehandling for 2 personer

500,- / 1.000,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Halv pris på ansigtsbehandling for 2 personer. Nyd en fantastisk wellnessoplevelse hos prisbelønnede Hudpleje.dk sammen med en du holder af

Hudpleje med zoneterapi

Skribent: Rosa Cecilie Plum

Foto: Kim Bjærre


Hudpleje.dk har i mange år haft succes med at  kombinere hudterapi og zoneterapi. Det har resulteret i udviklingen af et unikt koncept indenfor professionel hudpleje: "Touch point" behandlinger. Med disse behandlinger kan hudterapeuterne analysere din hud gennem zoneterapi og derved lettere finde ud af, hvorfor din hud er tør eller fedtet. På den måde kan de bedre behandle din hud med traditionel hudpleje. Samtidig får du også touch point-massage, der fjerner eventuelle rynker ved at stimulere musklerne.

Behandlingen afsluttes med rådgivning om, hvordan du selv kan pleje din hud gennem kost, naturlige tilskud og hudplejeprodukter. For hos Hudpleje.dk tror de på nødvendigheden af også at behandle indefra.

Udover diverse ansigtsbehandlinger kan du hos Hudpleje.dk også få farvning og retning af vipper og bryn, voksbehandlinger, manicure, pedicure, behandling af eksem og psoriasis, massage med kombination af akupressur, svensk, indisk og asiatisk massage - og så kan du få lagt en perfekt aften- eller brudemakeup.

Lokalerne er smukke og intime. I de hvide vægge er der adskillige oplyste indsatser, som har produkter stående, hvilket giver en anderledes blød belysning og en behagelig stemning.

Indehaver, Mark von Rosing, er uddannet ingeniør, men fik mod på at starte virksomhed i hudplejebranchen for nogle år siden. Med en idé om at forbedre både behandlinger og service er han nu ejer af Danmarks største hudplejekæde, der to år i træk blev kåret til byens bedste servicevirksomhed af København City Guide.

Betingelser

 • Kan indløses fra 18.12.2010 til 31.01.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10:30-20
Onsdag: 10:30-18
Torsdag: 10:30-20
Fredag: 10:30-18
Lørdag: 9:30-15

www.hudpleje.dk

Anmeldelser

Bedoemmelse.dk

Efter jeg har været i flere forskellige klinikker rundt om København for at finde en der giver den rigtige pleje, kvalitet og service. Så har jeg endeligt fundet den. Jeg er nu kommet i deres KBH afdeling i flere år og jeg kan kun sige at jeg kan forstå at de er blevet valgt flere år i træk som byens bedste service virksomhed. Det er noget jeg kan anbefale."

Set på bedoemmelse.dk

Aftalepart

Hudpleje.dk
CVR: ??

Adresse

Nordre Fasanvej 44 | 2000 Frederiksberg
2000 Frederiksberg
 • Hudpleje.dk
  Hudpleje.dk
  Adelgade 6
  1304 København K
 • Hudpleje.dk
  Hudpleje.dk
  Nordre Fasanvej 44
  2000 Frederiksberg
 • Hudpleje.dk
  Hudpleje.dk
  Kildegårds Plads 3
  2820 Gentofte
Vælg variation
Vælg variation