lifting_001.JPG
lifting_002.JPG
lifting_003.JPG
lifting_004.JPG
lifting_005.JPG
lifting_006.JPG
lifting_007.JPG
lifting_008.JPG
lifting_009.JPG

Løft ansigt & sind med 1 time & 15 minutters Japansk Lifting

325,- / 650,-
Udsolgt
 • 50% rabat
 • Slutter om

Prøv 1 time & 15 minutters Japansk Lifting hos Anne-Dorte Wæver - via ansigtszoneterapi, akupressur & lymfedrænnage opnår du et naturligt ansigtsløft og salig sindsro

Et løft for dit ydre og indre

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Kim Bjærre

 

I et dejligt sydvendt lokale på romantiske Sankt Knuds Vej besøger jeg Anne-Dorte Wæver, der som coach og psykoterapeut hjælper mennesker til bedre stresshåndtering og større overskud. De seneste år har hun fået øjnene op for den unikke behandling Japansk Lifting og fortæller, hvordan både mænd og kvinder oplever, at metoden afhjælper fysiske gener samt stress og uro:

"Japansk Lifting er for mænd og kvinder i alle aldre. I starten tænkte jeg, at 'det gider mænd nok ikke,' men også de synes, det er fuldstændig fantastisk - og jeg har mandlige kunder, der oplever, at behandlingen hjælper på deres stress."

Metoden benytter det nyeste inden for hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænnage. På den vis afhjælpes spændinger, fine linjer reduceres, væskeophobninger mindskes, og hele kroppens energisystem påvirkes til en dybdeafstressende tilstand. Behandlingen forskønner altså ikke blot ansigtet med et synligt løft, men fungerer som et løft af hele kroppens velbefindende.

Behandlingen omfatter:

 • Hovedbundsmassage
 • Dybderensning
 • Fugtgivende opstrammende maske
 • Ansigtszoneterapi og akupressur og lymfedrænnage
 • Efterbehandling med en næringsrig serum og en fugtgivende dagcreme
 • Afsluttende med håndmassage

Min oplevelse:
Min time og et kvarter på den bløde briks og til lyden af afdæmpede musiktoner og fuglefløjt udenfor lever til fulde op til Anne-Dortes varme beskrivelse af behandlingen. Hun afrenser og tilfører mit ansigt en fugtgivende maske, og mens den stivner, masserer hun min nakke og hovedbund. Efter at have fjernet masken med et dampende klæde går hun ind og arbejder i mit ansigts muskler og væv med strategiske tryk og masserende stræk.

Jeg forsøger at følge med i hendes tryk og stræk, men kan ikke undgå at synke ind i en søvnlignende, meditativ tilstand, som Anne-Dorte allerede havde fortalt mig var almindeligt at opleve, fordi hun bl.a. arbejder med centralnervesystemet.

"Man er ikke vant til at blive rørt så meget i ansigtet, og det virker enormt beroligende - ligesom at give kroppen og hovedet et frikvarter."

Lige efter behandlingen er jeg en smule rød efter de mange uvante berøringer i ansigtet, men kun et par timer efter har min hud fået en frisk glød - og mit ansigt føles glat og udjævnet for hævelser og små væskeophobninger. Den hovedpine, som jeg havde døjet med siden weekenden, er forsvundet, og jeg føler mig afspændt i ansigt og nakke. Anne-Dorte har mange faste kunder, og ønsker du en tydelig reducering af fine linjer og væskeophobninger, anbefaler hun 10 behandlinger med en uges mellemrum - eller individuelt efter behov.

Med Japansk Lifting kan du opnå:

 • Afstressning
 • Opstramning af huden
 • Reducering af de fine linier og fjernelse af væskeophobninger
 • Mindske misfarvninger og poser under øjnene

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.03.2012 til 01.11.2012.

Book tid online på www.annedortewæver.dk eller ring alternativt på tlf. 27 28 73 35. Afbud skal ske telefonisk senest 24 timer i forvejen.

Max 1 værdibeviser pr. person

Max 125 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Man-tir: 9-17.30

Lør: 9-14.30

Ellers efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Anne-Dorte Wæver
CVR: 26516226

Adresse

Overgade 14, 2th
Odense C
 • Anastasis: Anne-Dorte Wæver
  Sankt Knuds Vej 36, 2. sal
  1903 Frederiksberg
  Tlf.: 27 28 73 35
Vælg variation
Vælg variation