toerklaede_001.jpg
toerklaede_002.jpg
toerklaede_003.jpg
toerklaede_004.jpg
toerklaede_005.jpg
toerklaede_006.jpg
toerklaede_007.jpg

Gavekort til skønne tørklæder fra e-scarf.dk

150,- / 400,-
 • 63% rabat
 • Slutter om

Pift din garderobe op med skønne tørklæder, der udstråler netop din stil og personlighed. Vælg mellem 7 kvalitetstørklæder fra e-scarf.dk

Klædt på til foråret

Journalist: Tine Damgård og Helle Knudsen

 

14 stk. Jeg har talt mine tørklæder og efter en klassisk ryd-op-i-skabet dag tidligere på året, kan jeg nu - med slet skjult stolthed - erklære, at jeg kun har 14 tørklæder tilbage i skabet. Men så har jeg ikke talt mine deciderede halstørklæder med, selvom jeg bruger dem lige så flittigt indenfor som udenfor.

Så ja - jeg er en tørklæde-pige. Jeg elsker, at et tørklæde kan være prikken over i'et i dagens outfit: groft strikket til den rå stil, tyndt, blomstret og med frynser til den mere søde stil, og det ensfarvede, oversized bomuldstørkælde til den mere enkle stil. Og så er der jo den fantastiske bonus, som en lille frysepind som jeg synes er lige i skabet - det luner! Rigtig gættet: Jeg skal helt sikkert have anskaffet mig et par stykker mere af de lune stoffer til min forårsgarderobe, for jeg kan aldrig få tørklæder nok.

Tørklædet er de senere år blevet et stadig mere populært accessory. Både fordi det føles blødt og lækkert at svinge om halsen, og fordi det samtidig kan pifte en ellers kedelig påklædning gevaldigt op. På e-scarf.dk kan du vælge mellem 7 skønne tørklæder i forskellige farver og mønstre:

"Visionen er netop at skabe et sortiment, der hele tiden udvides, så kunderne altid har mulighed for at holde sig ajour med moden inden for tørklæder," siger Nikolaj Mogensen, der iværksatte e-scarf.dk i 2008.

Med værdibeviset kan du vælge mellem følgende tørklæder:

 • Oversized tørklæde med army grenprint - se det her
 • Oversized tørklæde med blåt grenprint - se det her
 • Oversized tørklæde med brunt grenprint - se det her
 • Oversized tørklæde med vinger i khaki - se det her
 • Oversized tørklæde med vinger i nude - se det her
 • Oversized tørklæde med vinger i rød - se det her
 • Oversized tørklæde med vinger i blå - se det her

Betingelser

 • Kan indløses fra 30.03.2012 til 30.04.2012.

Max 1 værdibevis per person

Gå ind på www.e-scarf.dk og vælg, hvilke af de 7 tørklæder du ønsker. Hele beløbet skal bruges på én gang. Dvs. at du skal vælge 2 ud af de 7 tørklæder

Du skal lægge dine udvalgte tørklæder i kurven som normalt og indtaste både referencenummer og kontrolbogstaver, hvorefter porto på 25 kr. lægges oveni beløbet

Max 300 værdibeviser til salg

Værdibeviset er gyldigt 1 måned fra købsdato

Beløbet er eks. porto, som er på 25 kr.

Ønskes tilbuddet annulleret, skal du henvende dig til både downtown og e-scarf inden udløbsdato


Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

trustpilot.dk

"Har allerede købt adskillige tørklæder hos E-scarf og er absolut tilfreds. Levering går rigtig hurtigt, tørklæderne bliver sendt i blød pose, som er i stand til at overleve Post Danmarks til tider noget voldsomme behandling."

"Jeg bestilte 3 tørklæder søndag (!!) og da jeg kom hjem fra arbejde mandag aften, lå de i min postkasse! Det er den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Det skal siges at jeg bor i Nordjylland, så de har ikke smidt den personligt i min postkasse. Kan klart anbefales(: "

Set på trustpilot.dk

Aftalepart

E-scarf
CVR: ??
 • E-scarf
  v. Nikolaj Mogensen
  Haraldsgade 2, 4. TV.
  2200 Kbh. N.
  Tlf.: 31 52 20 22
  kundeservice@e-scarf.dk
Vælg variation
Vælg variation