coldstone_001.jpg
coldstone_002.jpg
coldstone_003.jpg

Nyd 5L af din favorit-is fra Cold Stone Creamery

149,- / 395,-
 • 62% rabat
 • Slutter om

Tag 5L is fra Cold Stone Creamery med hjem og bland det med dine egne favorit-ingredienser

Is til enhver smag

Journalist: Helle Knudsen

 

Ahh, is. Hvem elsker ikke is? På en varm sommerdag ved stranden, en kølig vinteraften under tæppet i sofaen, eller på en forårssøndag med tømmermænd og en date med sofaen og den nyeste sæson af Mad Men - is duer bare altid.

Min personlige favorit-is er simpel med chokolade og digestive kiks, men måske er du mere fantasifuld, når du søndag eftermiddag gør klar til at date din yndlingsserie med en ordentlig skålfuld is, som du selv lige blander de sidste hemmelige ingredienser i, inden sofaen hopper på ryggen af dig?

Cold Stone Creamery er unikt og selvfølgelig amerikansk. Hvem andre end amerikanerne finder på, at vi da selv skal mikse lige nøjagtigtvoresyndlingsslik, -frugt, -kage eller noget helt fjerde i yndlings-isen? Dens bløde, cremede konsistens bevares, når is og tilbehør røres sammen på den frosne granitsten, der også har lagt navn til konceptet - Cold Stone. Hvis du ikke lige er en af dem med en frossen granitsten i fryseren, kan en skål nok også bruges.

Bare tanken om al den is, vi skal mæske os i det næste stykke tid, får hele redaktionens mundvand til at løbe løbsk. Så sæt gang i is-sæsonen med 5L kvalitetsis, du altid lige kan hive ud af fryseren til den søndag, hvor dine is-abstinenser raser, men der bare er for langt til den nærmeste kiosk.

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.03.2012 til 30.04.2012.
??


Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-20

Lør: 10-18

Søn: 10-17

Der er åbent første og sidste søndag i måneden.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Cold Stone Creamery
CVR: ??

Adresse

Arne Jacobsens Allé 12, 2300 KBH S
 • Cold Stone Creamery
  v/ Oil & Vinegar
  Butik 103/Plan 0
  Arne Jacobsens Allé 12
  2300 København S
Vælg variation
Vælg variation