bombay_001.JPG
bombay_002.jpg
bombay_003.JPG
bombay_004.JPG
bombay_005.JPG
bombay_006.jpg
bombay_007.JPG
bombay_008.JPG
bombay_009.JPG
bombay_010.JPG
bombay_011.JPG
bombay_012.JPG

Nyd indisk mad for 2 på Bombay Biriyani på Østerbro

249,- / 498,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Indiske Bombay Biriyani på Østerbro byder på en hjemmelavet aftenmenu for 2 pers. I får Mango Lassi, 2 x forret, 3 x hovedret + kaffe/te eller is

Indien på Østerbro

Journalist: Cecilie Wendt Kofoed

Fotograf: Kim Bjærre

 

Jeg bor selv på Østerbro, og Ndr. Frihavnsgades summende byliv bliver ofte spankuleret tyndt af mine veninder og jeg. Vi er flere gange gået forbi Bombay Biriyani og har følt os fristede til at prøve kræfter med de indiske delikatesser, som du nærmest kan dufte helt ude på vejen. Derfor var det en glædens dag, da jeg blev sendt ud for at prøve den indiske restaurant.

I det jeg træder ind i restauranten, forlader jeg det hippe Østerbro for blot at blive mødt af en masse fremmede indtryk. Bombay Biriyani er indrettet i ægte Bollywood-stil med gyldne farver på væggene, vinrøde stoffer på både stole og som gennemgående detaljer - og den indiske musik fylder rummets akustik. Overalt blafrer fyrfadslys i røde lysestager, og der er fra start af en hyggelig - og klart alt andet end dansk -  stemning.

Menuen er for 2 personer og indeholder:

Velkomstdrink - Mango Lassi

Forretter:

 • Papadams med chutneys
 • Chicken Tikka

Hovedretter:

 • Butter Chicken
 • Lamb Korma
 • Vegetable Jalfrazi
 • Tilbehør: Pilau Rice & Nan Bread

Og te, kaffe eller is som afslutning på aftenen.

Det indiske køkken er kendetegnet ved brugen af mange Indiske ingredienser og krydderier. Maden hos Bombay Biriyani er både hjemmelavet og veltilberedt med ægte indisk manér. Retterne er perfekt krydrede og prikker i ganen på den gode måde. På trods af den flittige brug af krydderier er alle anretninger tilpasset de danske ganer, så både børn og voksne kan være med. Restauranten byder også på udendørsservering på terrassen, når temperaturen tillader det. Hvad enten du vil nyde maden udenfor som østerbrosk-inder eller indenfor som indisk-østerbroer, skulle du prøve Bombay Biriyani.

Velbekomme!

Betingelser

 • Kan indløses fra 28.03.2012 til 26.07.2012.

Bestil bord mindst 2 dage før på tlf.: 35 43 43 18Information

Åbningstider:

Alle dage: 16-22

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

aok.dk

"Super god butter chicken og rigtigt fint udvalg af både vegetar retter og kød retter. Der er noget både for dem som kan lide spicy food og lidt mindre spicy food. Og til maden serveres naan. Og det er rigtig naan brød, og ikke bare et stykke brød lavet i en pizza ovn. Har været der et par gange siden, og det er absolut ikke sidste gang vi har været der. Skal lige nævnes at min kone er inder og jeg har boet i Indien i over 2 år, og dette er absolut noget af det allerbedste indiske mad, vi har fået i Danmark.
Thumbs up herfra".

Set på aok.dk

"Jeg har for nyligt spist derinde, og jeg kan kun give maden den højeste karakter. Maden var helt i top, og havde en god og behagelig smag af krydderier - ikke for stærk men lige til pas.
Kan varmt anbefale stedet".

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Virkelig god mad til lav pris.Stedet er indrettet efter indisk stil, men indisk musik summende i baggrunden. Man kan sidde både inden- og udenfor, hvor der er afdækket med et gennemsigtigt plastik tag - så der er rigeligt med lys, men stadig beskyttet mod regnen. Man kan vælge mellem buffet, take-away, eller bare vælge et bord og bestille på alm. vis. Bliver man siddende er der taget godt hånd om en af sød og smilende servitrice.Men uanset hvad man vælger så smager maden intet mindre end fantastisk. Dog har jeg lidt på fornemmelsen at styrken er justeret lidt i forhold til den danske gane. Til prisen går man ikke galt i byen. Thumbs op herfra i hvert fald".

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Bombay Biriyani
CVR: 33421451

Adresse

Ndr. Frihavnsgade 58
2100 , København Ø
 • Bombay Biriyani
  Ndr. Frihavnsgade 58
  2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation