yanghang_001.JPG
yanghang_002.JPG
yanghang_003.JPG
yanghang_004.JPG
yanghang_005.JPG
yanghang_006.JPG

Overdådig 4-retters kinesisk menu på Yuan Hong på Østerbro

124,- / 250,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Prøv den overdådige 4-retters kinesiske menu på Yuan Hong på Østerbro, der har vundet hjerterne på et hav af københavnere

Tag et smut til Kina - på Østerbro

Journalist: Søren Folke Larsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Yuan Hong er gemt lidt af vejen på en sidegade på Østerbro, men dens gode ry har for længst givet genlyd til resten af København. Stedet er tydeligvis meget populært og efter at have prøvesmagt retterne, forstår vi hvorfor. Kombinationen af det sprøde, sure, søde og saltede i de dekorative anretninger giver en himmelsk smag, som får dig til at fortsætte, til du har fået et par bidder for meget.

Men dagens tilbud kan du sætte tænderne i fire lækre kinesiske retter på restaurant Yuan Hong.

Suppe: Pekingsuppe

Forret: Dybstegte Kinarejer

Hovedret: Kantonesisk pot de luxe (mixet kød og grøntsager) & husets andestegsspecialitet, serveret på varm støbejernsplade

Dessert: Lichee (kærlighedsfrugt) med is og irish coffee eller kaffe med likør

Stedet serverer cantonesisk mad, som er den kinesiske mad, vi kender bedst i Danmark. Og den er lavet til perfektion af de bedste råvarer.


Man bliver også nødt til nævne stedets fantastiske personale, når man snakker om Yuan Hong. Det er sjældent, du oplever så højt et serviceniveau på en Københavnsk restaurant, og det skal de også have et par Downtown-kokkehuer for.

Så sig ni hao (oversat: hej) til din nye kina-favorit, Yuan Hong.

Velbekomme!

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.03.2012 til 25.06.2012.

Bordbestilling påkrævet. Bestil bord på tlf.: 39 20 06 01

Tilbuddet kan ikke bruges som takeawayInformation

Åbningstider:

Man-søn: 14-23

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

aok.dk

"Maden er udsøgt - smager fantastisk og er meget smukt præsenteret. Det er nok en af de bedste kinesiske restauranter i Danmark. Herudover er det meget billigt, mens betjeningen er utrolig serviceminded og venlig"

Set på aok.dk

"Yuan Hong er et kanon sted. Maden er lækker og smukt pyntet, betjeningen er høflig, venlig og smilende og prisniveauet er absolut rimeligt, både på mad og drikkevarer"Set på aok.dk

Aftalepart

Yuan Hong
CVR: 31574765

Adresse

Landskronagade 23,
2100 København
  • Yuan Hong
    Landskronagade 23
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation