51% på tapastallerken for 2 personer med 2 glas rødvin på Barbarellah

Farverig stemning og latinamerikansk mad hos gastro-baren Barbarellah

Magnus Alkil

Barbarellah er startet af tre søskende fra Chile: Barbara, Daniel og Pablo. De ville lave et godt gå-ud sted med mad og drinks for det glade og udadvendte publikum, der samtidig ønsker et sent måltid. Dagens Tilbud gælder dagens tapastallerken for 2 personer inkl. vin for 2 til 180 kr. Kommer man tidligt, er der mulighed for at nyde tapastallerknen udenfor og mærke stemningen omkring Nørre Farimagsgade og Nansensgade i et af centrums hyggeligeste kvarterer.

Når man træder ind hos Barbarellah, føler man straks blandingen af den latinamerikanske stemning og det danske design med hvide vægge og klassiske danske møbler. Mange kender Barbarellah som en af nattelivets klassikere, men samtidig er maden er i centrum, og hjertet er med, når der serveres gourmet tapas. Maden tilberedes med friske grøntsager og velhængt oksekød eller skaldyr smagt til med olivenolie, frisk hvidløg, chili og basilikum, som er kernen i det chilenske/spanske køkken.

"Jeg har aldrig rigtig forstået de restauranter, der serverer portioner der er så små, at man går sulten fra bordet" forklarer Daniel grinende, og lover at gæsterne får så store portioner, at de ikke går sultne derfra. Det skal hertil siges, at gastro-baren er særlig kendt for deres store udbud af  feinsmecker rom og tequilla, samt deres cocktails, hvor kun de bedste typer af udenlandsk spiritus blandes i de eksklusive drinks.

Daniel anbefaler deres cocktails, der er lavet på latinamerikansk manér. Han fremhæver særligt deres Straight Daquiries, lavet med en 12 år gammel mørk rom fra Guyana, eller deres Straight Margarita, som er lavet på Patrón Tequila (Tequilaens svar på Dom Perignon).

Barbarellah er desuden berømt/berygtet for at være hang-out for journalister fra de nærliggende city-redaktioner. Den centrale beliggenhed, den sene åbningstid - og ikke mindst det sjove og lidt sammenbragte interiør, gør Barbarellah til et hyggeligt bekendtskab, når der skal fejres.

Betingelser

  • Kan indløses fra 06.07.2010 til 06.09.2010.

Værdibeviset kan kun indløses på tirsdage, onsdage og torsdage.Information

Åbningstider:

Man-tor: 14-02

Fre-lør: 14-04

Søn: 14-02

www.barbarellah.dk

Anmeldelser

AOK

"Deres New Yorker kok laver fantastisk latin food og nok byens bedste burger, som de serverer til midnat..."

Set på aok.dk

Ibyen.dk

"Stedet er for fedt - stemningen kan ikke efterlignes."

Set på ibyen.dk

Aftalepart

Barbarellah
CVR: ??
  • Barbarellah
    Barbarellah
    Nørre Farimagsgade 41
    1364 København K
Vælg variation
Vælg variation