dating_001.JPG
dating_002.JPG
dating_003.JPG
dating_004.JPG
dating_005.JPG

Speeddating for 2 pers i Indre By

100,- / 200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Er du single? Så tag en single ven eller veninde med til speeddating og mød op til 20 singler i Indre By. Hvem ved, hvad aftenen bringer?

6 minutter, der kan ændre dit liv?

Journalist: Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

 

Er du træt af platte scorereplikker i byen og useriøse henvendelser på nettet? Det er ikke let at finde den eneste ene, så der er ingen tid at spilde. Du har derfor kun seks minutter med hver kandidat for at finde ud af, om der er kemi, og om der måske kan opstå sød musik. Tag en god ven eller veninde med, så har I helt sikkert en masse at snakke om, når aftenen er omme.

Dansk Speeddating inviterer til en aften i godt selskab på den hyggelige Café Sommersko. Ved ankomsten tager værten imod jer, og hver deltager får udleveret et matchkort og et navneskilt. Matchkortet skal du have med dig rundt på de forskellige dates, så du kan notere dig, hvem du evt. kunne tænke dig at se igen. På navneskiltet står der det navn, som du ved tilmelding har oplyst, og du vælger selv, om det skal være dit eget eller et pseudonym. Du har derfor mulighed for at være anonym under hele arrangementet, hvis du har lyst til det.

Hver date varer kun seks minutter, og hvert arrangement kan have op til 40 singler - mænd og kvinder. Så du har rig mulighed for at møde mange spændende mennesker og måske en kommende partner. Du kan vælge imellem aldersgrupperne: 20-25 år, 24-30 år, 28-35 år og 33-40 år. Når alle dates er gennemført, sender du blot en SMS til et telefonnummer, som Dansk Speeddating har udleveret, hvor du skriver navnene på de deltagere, du kunne tænke dig at møde igen. Dagen efter modtager du en mail, hvis der er opstået et match. Mailen indeholder en mail-adresse til den eller dem, der matcher dig, og så er det helt op til jer, hvad der skal ske derefter.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.03.2012 til 25.06.2012.

Tilbuddet gælder for 2 personer.

Arrangementerne ligger fra midten af april og frem og afholdes på Café Sommersko.

Der skal tilmeldes 20 mænd og 20 kvinder før et hold oprettes.

Når du har købt tilbuddet, skal du ikke foretage dig yderligere, før du modtager en mail fra Dansk Speeddating, hvor datoerne for de forskellige arrangementer vil fremgå. Mailen får du senest et par dage efter tilbuddet er afsluttet.

Der tages forbehold for, at der kan forekomme for få tilmeldinger, til at et hold oprettes - hvis det sker, får du selvfølgelig pengene refunderet.Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Dansk Speeddating
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation