tina_001.JPG
tina_002.JPG
tina_003.JPG
tina_004.JPG
tina_005.JPG
tina_006.JPG
tina_007.JPG
tina_008.JPG
tina_009.JPG
tina_010.JPG
tina_011.JPG

1 kinesiologisk kombinationsbehandling hos Homeokinese

250,- / 500,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få 1½-2 timers kombinationsbehandling med udgangspunkt i kinesiologi hos Homeokinese i Indre By. Oplev dyb, indre ro og større selvindsigt

Afstressende kombinationsbehandling

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Kim Bjærre

 

I et behandlerfællesskab i Nørregade møder jeg alternativ behandler Tina, der er uddannet i kinesiologi, Bachs blomsterterapi og homøopati. Hun byder mig indenfor i sin lille klinik, Homeokinese, til en kop grøn te og chokolade-overtrukne gojibær.

Før behandlingen starter, bruger vi tid på en indledende snak om behandlingen og om, hvad jeg ønsker at arbejde med. "Det er en nænsom behandling, der virker optimalt for kroppen, fordi kroppen fortæller, hvordan behandlingen skal foregå. Derfor er hver behandling også individuel," forklarer Tina.

Gennem muskeltesten og Bachs blomsterremedier finder Tina frem til, at det vil være godt for mig at formulere et mål. Tina spørger ind til de tillægsord, som Bachs blomsterremedier har vist, og ud fra det formulerer vi et præcist mål sammen: "Jeg hviler i mig selv, og er til stede i nuet". Sætningen er et slags mantra, som jeg gennem hele behandlingen siger for mig selv, mens Tina bl.a. giver mig neurolymfatisk massage og afbalancering af 14 meridianer forbundet til musklerne.

Under hele behandlingen ligger jeg og slapper af under et blødt tæppe, mens jeg er i en helt rolig, nærmest meditativ, tilstand. Under Tinas bløde massage kan jeg mærke, hvordan min krop langsomt løsnes og giver slip på ophobet stress og irritation.

Da jeg går derfra, er det med en afslappet fornemmelse i hele kroppen. Min krop føles let, jeg er klar i hovedet og har fået øvelser med hjem, så jeg kan fortsætte med at arbejde målrettet mod mit mål. 

Betingelser

 • Kan indløses fra 26.03.2012 til 01.10.2012.

Bestil tid på tlf.: 40 28 66 96

Max. 1 værdibevis pr. personInformation

Åbningstider:

Åbent efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Homeokinese
CVR: ??
 • Homeokinese
  v/ Tina
  Nørregade 41
  1358 København
  Tlf.: 40 28 66 96
Vælg variation
Vælg variation