koebenhavnerspillet_001.jpg
koebenhavnerspillet_002.jpg

Råhyg i påsken med det prisvindende Københavnerspil

199,- / 399,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Råhyg i påsken med det prisvindende brætspil ’Det Store Spil om København’ - et moderne og lækkert designet spil om vores pulserende hovedstad

Skal vi spille, København?

Journalist:Rose Maria Værnet & Ditte Marie Krømmelbein Larsen

 

Københavnerspillet er 'det nye Matador'. På pengesedlerne ses kendte københavnere som Natasja, Simon Spies og Carl Jacobsen. De små plastikbiler er erstattet af miljøvenlige cykler. I stedet for huse og hoteller bygger du vindmøller, der kan levere grøn energi og antennesystemer til onlinekommunikation, og 'Prøv Lykken' er genfortolket og erstattet af eventkort, hvor du i stedet for at ryge i fængsel kan blive smidt ud af Riccos Kaffebar for at bestille en decaf soya latte.


"Vi har åbnet op for byen og bygget spillet op af flere elementer end det klassiske Matador. Samtidig har vi gjort spillet til en mere levende fortælling, ved at bringe virkelige historier og begivenheder ind i spillet," siger Rasmus Balslev, der har udviklet Københavnerspillet i samarbejde med We are Sailing.

Hvordan fremtidens København ser ud, vides endnu ikke, men i Københavnerspillet har du mulighed for at udvikle netop din udgave af byen. På cykelryg udforsker du byen, der konstant byder på fristelser, som kan gøre hele forskellen for dig. Et besøg i Kødbyen eller på Det Kongelige Bibliotek kan skabe de muligheder, der skal til for at netop din vision om fremtidens København vinder kapløbet. Der er ingen rigtige valg - kun dine beslutninger og lidt held kan gøre dig til vinder.

God vind, hyggelig påske og velkommen til fremtidens København.


Afhentning:
 Spillet skal afhentes i Downtown Drop Point, Trommesalen 7, 1614 Købehavn V fra mandag d. 26. marts 2012.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.03.2012 til 26.04.2012.

Spillet skal afhentes i Downtown Drop Point, Trommesalen 7, 1614 København V, fra mandag d. 26. marts 2012 til torsdag d. 26. april 2012. Ved refundering kontakt Downtown support på tlf. 51 90 14 53.Information

Åbningstider:

Man-tor: 15-18

Fre: 15-17

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

B.Production
CVR: 26799163

Adresse

Fredericiagade 6 i kælderen tv
1310 København K
  • B.Production
    Downtown Butikken
    Trommesalen 7, st.
    1614 København V
Vælg variation
Vælg variation