Caroline_001.jpg
Caroline_002.jpg

Oplev Wozniackis intense 1. runde kamp i e-Boks Open 2012

248,- / 495,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev Caroline Wozniacki på hjemmebane, når hun spiller sin 1. runde kamp ved WTA-turneringen e-Boks Open 2012 i Farum Arena. Tilbuddet er for 1 person

Oplev Caroline Wozniacki til e-Boks Open 2012

Journalist: Rose Maria Værnet


Om lidt skydes den danske WTA-turnering e-Boks Open 2012 i gang, og Caroline Wozniacki har aldrig lagt skjul på det særlige ved at spille på hjemmebane: "Det er altid dejligt at vinde en turnering, det er det, man spiller for. Men at spille herhjemme og vinde en turnering i Danmark er en ekstra fed fornemmelse," har hun udtalt.

Nu kan du opleve Caroline Wozniackis intense 1. runde kamp i Farum Arena, når e-Boks Open inviterer til tennis, champagne og frugt. Caroline har for længst skrevet sig ind i historiebøgerne med sine fornemme sejre i international tennis, og den 11. oktober 2010 blev det til dato mest minderige kapitel skrevet, da den danske tennisspiller indtog den ypperste placering på kvindernes verdensrangliste.

Caroline Wozniacki er en fighter og også en mentalt utrolig stærk spiller, hvilket har bidraget til mange af hendes sejre. Hun er en såkaldt "tactical player," der indstiller sit spil efter modstandernes spillestil. Noget, der også kendetegner hendes idoler såsom Steffi Graf og Martina Hingis.

Dagens tilbud indeholder:

- 1 stk. billet til Caroline Wozniackis  1. runde kamp ved e-Boks Open d. 10 . april 2012 kl. 16.15.

Vi ønsker alle de heldige på tilskuerpladserne en super god kamp!

Betingelser

  • Kan indløses fra 10.04.2012 til 09.07.2012.

Medbring dit værdibevis, som fremvises ved indgangen.

Max. 650 stk. værdibeviser til salg.

Der er ingen returret på billetterne.Information

Spilletid:

10. april 2012 kl. 16.15.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Farum Arena
CVR: ??
  • Farum Arena
    Stavnsholtvej 41
    3520 Farum
Vælg variation
Vælg variation