rayuela_001.JPG
rayuela_002.JPG
rayuela_003.JPG
rayuela_004.JPG
rayuela_005.JPG
rayuela_006.JPG
rayuela_007.JPG
rayuela_008.JPG
rayuela_009.JPG
rayuela_010.JPG
rayuela_011.JPG
rayuela_012.JPG

Vin & tapas for 2 hos bogcafeen Rayuela på Fælledvej

150,- / 300,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

2 x glas argentinsk rødvin og 1 x charcuteri-tallerken for 2 med bl.a. manchego-ost, kvædekompot, serranoskinke & persillepesto hos Rayuela på Fælledvej

Rar og afslappet vinhygge

Journalist: Ditte Marie Krømmelbein

Foto: Kim Bjærre

 

Da jeg træder ind hos Rayuela på Fælledvej, bliver jeg ramt af en lun og hjemlig atmosfære. Bøger og forårsblomster pryder den solfyldte kældercafé sammen med malede borde og stole med farverige puder. I de dybe vindueskarme ligger blade, foldere og postkort blandt stearinlys, sukkerskåle og andre småting. Jeg sætter mig på en af de høje stole og nyder solens milde stråler, mens Nicola Tadini grundigt tilbereder vin & tapas.

Vinen kommer fra Luján de Cuyo, som anses for at producere de bedste Malbecvine og Vistaflores i Uco-dalen. Druen har en frugtrig og koncentreret smag, der skyldes de fremragende dræningsforhold i Luján. Jordbundssammensætningen består af 50 % sand, 30 % småsten og 20 % ler og gør, at rødderne kan søge dybt, hvilket er ideelt for malbec-druen. Uco-dalen er foruden det højest beliggende vindistrikt i Mendoza, og højdens kølighed bibringer vinene en lethed og elegance, som er svær at fremhæve andre steder.

Til vinen får I en charcuteri-tallerken for 2 med:

 • Manchego-ost
 • Kvædekompot
 • Serranoskine
 • Chorizopølse
 • Argentinsk persillepesto
 • Økologisk bondebrød
 • Nødder & oliven

Den mildt syrlige ost og søde kvædekompot er en klassisk smagskombination, der er kræs for ganen. Osten er en manchego gr. reserva, der vandt guldmedalje i 2007-2009 som Spaniens bedste manchego.

Sæt jer sammen over tapas og et glas vin, og nyd venskaber, kærligheden og livet i den lille café, der også byder på livemusik i weekenderne. Tjek musikprogrammet på Rayuela.dk.

Betingelser

 • Kan indløses fra 25.03.2012 til 25.06.2012.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Bordbestilling er påkrævet minimum 24 timer i forvejen på mail: rayuela@rayuela.dk

Der er 16-20 siddepladser, så skriv i god tid, hvis I vil være sikre på at få bord.

Tilbuddet tor-lør kl. 16-21.Information

Åbningstider:

Man-tir: 10-18

Ons: 10-19

Tor-lør: 10-21

Søn: 10-19

Anmeldelser

MitKBH

Jeg har været på Rayuela et par gange, og har hver gang nydt besøget i fulde drag. Der er ikke mange steder i byen, hvor man kan købe spanke bøger og i den grad indsnuse en spansk atmosfære, så alene af den grund er Rayuela et glimrende sted for dem, der har en forkærlighed for Spanien.

Set på MitKBH

Et besøg på Rayuela er noget, der gør glad midt i Københavns regn, storm, sjap og sjask. Når man kommer ind bliver man mødt af Manu Chao, spansktalende piger, spanske bøger og blade, gratis internet og en dejlig duft af mad. Det føles lidt ligesom en stor kanyle, der sprøjter Spanien lige ind i blodårerne.

Set på MitKBH

AOK

Stedet emmer af hispanisk kultur, og med stemmerne fra de mange spansktalende kunder og lyden af den afdæmpede tangomusik fra anlægget er Rayuela den perfekte oase.

Set på AOK

Aftalepart

Rayuela
CVR: ??

Adresse

Fælledvej 5
2200 KBH N
 • Rayuela
  Fælledvej 5
  2200 København N
Vælg variation
Vælg variation