cafefredrik_001.JPG
cafefredrik_002.JPG
cafefredrik_004.JPG
cafefredrik_005.JPG
cafefredrik_006.jpg
cafefredrik_007.JPG
cafefredrik_008.JPG
cafefredrik_009.JPG
cafefredrik_010.JPG

2 x 3 stk. velsmurt smørrebrød fra Café Frederik ved søerne

129,- / 258,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 x 3 stk. udsøgt, dansk smørrebrød, og nyd det til udsigten over Sortedamssøen. Café Frederik byder indenfor til dansk hygge på første klasse

Kvalitets-cafémad lige fra hjertet

Journalist: Durita Dybczak

Fotograf: Kim Bjærre

 

Det gode vejr er lige om hjørnet, og hos Café Frederik har du mulighed for at sidde og nyde det på deres lækre terrasse med udsigt over Sortedamssøerne - måske pakket ind i et lille tæppe lidt endnu. Indenfor hos Café Frederik er der derimod altid varmt, roen sænker sig og appetitten trænger sig på, når I bliver vidner til de tallerkner, der serveres rundt omkring ved de små borde.

Café Frederik disker op med alt fra amerikansk-inspirerede burgere til traditionel dansk mad, som vor moder plejede at lave den. Menuen følger årstiderne, da det er vigtigt for caféen altid at kunne tilbyde de bedste råvarer. Derfor er de marinerede sild i dagens tilbud af den allerbedste slags, nemlig Christiansø sild, mørbraden er hjemmelavet, hønse- og tunsalaten er rørt sammen af de helt rigtige ingredienser, og der er kræset om hakkebøffen med bløde løg og spejlæg. Her går de nemlig op i de gode smagsoplevelser. Og med en lille snaps til silden får du hurtigt varmen tilbage i kinderne.

Caféen er indrettet i de lokaler, der engang tilhørte det særdeles brune værtshus Broens Bodega. Selvom det eneste, der nu er tilbage fra dengang er et gammelt Carlsberg-skilt og en fotokollage fra bodega-tiden, kan du godt få serveret både øl og drinks. I weekenderne holder Café Frederik nemlig åbent til kl. 02.00 og skruer op for musikken for feststemte cafégæster.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.03.2012 til 24.05.2012.

Bordbestilling påkrævet. Ring på tlf.: 35 35 54 70Information

Åbningstider:

Man-tors: 11-24

Fre-lør: 11-02

Søn: 11-21.30

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Cafe Frederik
CVR: 28126638
  • Cafe Frederik
    Fredensgade 1
    2200 København N
    Tlf.: 35 35 54 70
Vælg variation
Vælg variation