Invisiblebra_001.jpg
Invisiblebra_002.jpg
Invisiblebra_003.jpg
Invisiblebra_004.jpg
Invisiblebra_005.jpg
Invisiblebra_006.jpg

Få 2 x Invisible Bra - perfekt under sommerkjolerne

249,- / 699,-
 • 64% rabat
 • Slutter om

Få en 2-pak med den populære Invisible Bra. Du får 2 stk. i sort og beige. Vælg mellem A-, B-, C- eller D-skål. Bh’erne kan afhentes fra den 16/4

Farvel til besværlige bh'er under tøjet

Journalist: Maja Grønbæk

 

Nu er det slut med at droppe kjolen eller blusen, fordi stropperne eller bagstykket fra bh'en er i vejen eller gør, at tøjet bare ikke sidder helt så pænt. Invisible Bra er dét, du vil have kroppen i - det er en bh uden stropper og bagstykke. Og naturligvis af god kvalitet.

Bh'en er fremstillet af bomuld og det selvklæbende materiale polyolefin, som blandt andet bruges i medicinske plastre. Med bh'en skal du derfor ikke bekymre dig om nogen form for irritation eller kløe, og det bløde materiale gør, at bh'en er behagelig at have på og ikke generer nogle steder.

Med den selvklæbende inderside får dine bryster den rette støtte, og det giver en rigtig flot push-up effekt, som ser flot ud under kjolen eller blusen og giver en flot kavalergang.

Invisible Bra er den perfekte løsning til sommer- og festkjolen, toppen eller andet tøj, hvor ryg og skuldre er bare. Du kan sige farvel til stropper og bagstykke uden at gå på kompromis med komfort og en flot kavalergang.

Det får du:

 • Bh'erne leveres i en 2-pakke med farverne sort og beige.

Vælg mellem følgende størrelse skål:

 • A-skål
 • B-skål
 • C-skål
 • D-skål

Da Invisible Bra er stropløs, er det kun skålen som du skal angive. Efter brug skal du altid skylle bh'en i koldt vand og evt. en mild sæbe. Det gør, at det selvklæbende materiale regenererer og bh'en er som ny igen.

Hvis du køber denne deal via Iphone-app, skal du hurtigst muligt efter købet skrive en mail til: adresse@downtown.dk og angive, hvilken str. bh, du ønsker.

Betingelser

 • Kan indløses fra 16.04.2012 til 16.05.2012.

Du får en 2-pakke med 2 bh'er i sort og beige i en valgfri skålstørrelse.

Særlige betingelser: Bh'erne skal afhentes hos Downtown Drop Point, Trommesalen 7, 1614 København V. Kan afhentes fra den 16/4.

Hvis du køber denne deal via Iphone-app, skal du hurtigst muligt efter købet skrive en mail til: adresse@downtown.dk og angive, hvilken str. bh du ønsker.Information

Åbningstider:

Man-tor: 15-18

Fre: 15-17

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

dinskønhed.dk
CVR: 33466927
 • dinskønhed.dk
  Downtown Droppoint
  Trommesalen 7
  1614 København V
Vælg variation
Vælg variation