Lemonhead_001.jpg
Lemonhead_002.jpg

Portrætfoto for 1 person inkl. print og digitale billeder

249,- / 950,-
  • 74% rabat
  • Slutter om

Fang dit bedste øjeblik med et professionelt portrætfotografi fra Lemonhead Photography. Du får et 18x24 cm print samt de 3 bedste digitale fotos

Professionelle portrætfotos

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Lemonhead Photography

 

"Vi er her for at give folk en god oplevelse og et resultat, de er tilfredse med," forklarer indehaver Tony Nielsen mig i telefonen. Varigheden af en fotosession hos Lemonhead Photography varierer fra gang til gang, da det er meget forskelligt, hvor meget arbejde et godt resultat kræver. Til gengæld kan du regne med at gå derfra med et overraskende flot resultat og en rigtig god oplevelse.

"Vi er ikke så firkantede, og vil altid hellere overraske positivt end at love for meget," siger Tony, da jeg spørger ind til fotostudiets profil. "Vi har selvfølgelig erfaringerne til at skabe et flot portræt, men har man selv nogen idéer, er vi altid åbne," siger fotografen, der for kort tid siden blev færdig med en master i fotografi.

Vil du have rammet printet ind, får Downtowns medlemmer 20 % rabat på indramning. Perfekt som gave - eller hvis du f.eks. gerne vil have taget et portrætbillede af junior, der kan hænge på væggen.

De digitale billeder leveres i opløsningen 72 dpi/1500 x 3000 pixel. Et portrætfoto af dig kan desuden bruges til alle tænkelige formål - privat såvel som professionelt. Brug det som et skarpt billede til cv'et og Facebook eller blot som et bevis på, hvor godt du egentlig ser ud i dit bedste øjeblik.

Send en mail med dine kontaktoplysninger, så vil du senest et par dage efter blive ringet op af en medarbejder. Her forklarer du, hvornår du foretrækker at blive fotograferet, hvilken portrætstil du kunne tænke dig og så videre. Ud fra dette finder I en tid og måske et forslag til, hvilket outfit du bør troppe op i til fotosessionen.

Husk at Downtown-medlemmer også får 20 % rabat på indramning.

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.03.2012 til 01.07.2012.

Tilbuddet gælder for portrætfoto af 1 person.

Booking på mail lemonhead.christina@gmail.com med dine kontaktoplysninger og foretrukne tidspunkt. Du vil derefter blive ringet op 1-3 dage efter. Alternativt kan der bookes på tlf. 27 85 38 55.

Evt. afbud af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen - ellers kan værdibeviset blive indløst.

Printet leveres i størrelsen 18x24 cm. De 3 digitale billeder udvælges af dig og leveres i opløsningen 72 dpi/ 1500x3000 pixels.

Downtown-medlemmer får 20 % rabat på indramning i forbindelse med tilbuddet.Information

Åbningstider:

Efter aftale.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Lemonhead Photography
CVR: ??
  • Lemonhead Photography
    H.C. Ørsteds Vej 73
    1879 Frederiksberg C
    Tlf. 27 85 38 55 / 30 63 50 13
Vælg variation
Vælg variation