swag_001.JPG
swag_002.JPG
swag_003.JPG
swag_004.JPG
swag_005.JPG
swag_006.JPG
swag_007.JPG
swag_008.JPG
swag_009.JPG
swag_010.JPG

Dameklip, vask, kur & refleks ell. farve hos SWAG by Mick B

895,- / 2.295,-
Udsolgt
  • 61% rabat
  • Slutter om

Få forårsfint hår med klip, reflekser el. farvning og plejende hårkur hos den kompetente frisør Mick B i hans nyåbnede salon i Sølvgade

Forårsforskønnede hårlokker

Journalist: Bettina Hansen

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

I sine nye, lyse lokaler på Sølvgade byder den erfarne frisør og hårstylist Mick B. dig indenfor til en omgang hårforkælelse i sin minimalistiske salon. Salonen er indrettet i sorte og hvide nuancer, har blotlagte bjælker, små Hay DLM-borde og store, rå elpærer, mens hylderne i salonen bugner af professionelle og farverige produkter fra KMS og Paul Mitchell  - et moderne udtryk, der udstråler lækkerhed, personlighed og hygge.

Det er netop, hvad Mick B lægger vægt på, da han sætter ord på, hvad han vægter højt i salonen: "Det skal være personligt og hyggeligt at komme her. Derfor er salonen lidt lejlighedsinspireret". Mens Mick B tager sig kærligt af dit hår, sidder du i bløde læderstole foran høje, sorte spejle, og nyder en latte, te eller vand.

Mick B har i flere år klippet, farvet og stylet kendte som ukendte, både som bestyrer af en Stuhr Salon og siden 2008 i sin egen salon Monroe (no.1). Han har løbende været tilknyttet som hårstylist på Vild med dans, X-factor og Voice TV. I sin nye salon SWAG by Mick B åbner han dørene for en lejlighedsinspireret indretning, hvor der er fokus på den gode stemning, kvalitetsprodukter og dig.

Tilbuddet inkluderer hårvask, plejende hårkur, klipning og reflekser eller farvning. Desuden har du mulighed for at købe de professionelle salonprodukter fra KMS med dig hjem med 20 % rabat, Swag!

Betingelser

  • Kan indløses fra 24.03.2012 til 31.07.2012.

Book tid på:
www.by-mick-b.dk eller på tlf.: 33 13 41 11. Oplys at du har et Downtown-bevis.

Max. 250 værdibeviser til salg

Max. 1 værdibevis pr. person

Afbud skal ske senest 24 timer forinden, ellers inddrages værdibeviset uden brug.Information

Åbningstider:

Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

BENGTSSON - COPENHAGEN
CVR: 33230672

Adresse

Vendersgade 3
1363 KBH K
  • BENGTSSON - COPENHAGEN
    Sølvgade 89
    1307 København K
Vælg variation
Vælg variation