lashtonic_001.jpg
lashtonic_002.jpg
lashtonic_004.jpg

Få længere, mørkere og mere fyldige øjenvipper med Lashtoniic

149,- / 349,-
  • 57% rabat
  • Slutter om

Få længere, mørkere og mere fyldige øjenvipper med det parabene- og parfumefri serum Lashtoniic. Produktet kan afhentes i Downtown Drop Point om ca. 4 uger

Smukke vipper let og hurtigt

Journalist: Maja Grønbæk

 

Står du gang på gang foran spejlet og kæmper med det ene lag mascara efter det andet for at få øjenvipperne til at se ud af noget mere? Eller virker de tørre og knækker let? Med Lashtoniic kan du give dem et boost med serum, som indeholder vitamin og protein.

Du påfører ganske enkelt serummet morgen og aften, efter du har renset dine øjenvipper for makeup. Hvis det føles meget fugtigt på dine øjenvipper, efter du har taget det på, skal du blot lukke øjnene et par minutter og lade det trænge ind. Og hvis du skulle være uheldig at få noget i øjet, er det helt harmløst - produktet er på ingen måde hverken farligt eller giftigt.

Nu er det faktisk bare at have lidt tålmodighed, inden resultaterne viser sig. Inden for syv dage vil du se forandringerne. For at få den fulde effekt er det dog en god idé at bruge Lashtoniic I 4-6 uger. Du kan bruge din normale makeup efter at have påført serummet og ladet det tørre.

Hemmeligheden bag Lashtoniic er 10 forskellige aminosyrer, som virker regenererende og opbyggende på hårceller. Ingredienserne virker fugtgivende og foryngende på øjenvipperne, og der er ingen grund til at bekymre sig om allergiske reaktioner eller svidende øjne - alle ingredienser er helt naturlige og selvfølgelig også parfume- og parabenefri.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.04.2012 til 22.05.2012.

Den forventede leveringstid er ca. 4 uger, men vi sender dig en infomail, når vi har modtaget produktet, så du undgår unødig ventetid.

Afhentningssted:

Downtown Drop Point
Trommesalen 7
1614 KøbenhavnInformation

Åbningstider:

Man-tor 15-18

Fre 15-17

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Fendo.dk
CVR: 34471231

Adresse

Hundigevej 79
Greve
  • Fendo.dk
    Trommesalen 7
    1614 København
Vælg variation
Vælg variation