digital_001.JPG
digital_002.JPG
digital_003.JPG
digital_004.JPG
digital_005.JPG

Parabol-udstyr med 6 måneders Viasat-abonnement

250,- / 2.500,-
  • 90% rabat
  • Slutter om

Se alverdens fede tv-kanaler med alt nødvendigt parabol-udstyr samt 6 måneders Viasat-abonnement. Udstyret er dit – også efter abonnementets udløb

Fra hele verden til rummet - og hjem til dig

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Så er der endelig noget for dig, der ikke har så mange tv-kanaler - og måske overvejer parabol. Du får et 6 måneders Viasat-abonnement med udstyr til uhørt pris. Og ønsker du ikke at fortsætte abonnementet, får du stadig en masse kanaler gratis efter opsigelsen. For udstyret er dit eget efter de 6 måneder. Du skal dog overveje pakken en ekstra gang, hvis du har flere tv'er eller bor i en ejendom med strikse regler for paraboler.

"Pakken indeholder alt, hvad man har brug for - og det er billigt, selv for udstyret alene," siger indehaver Kosai Baki, da Fotograf-Kim og jeg er forbi Digital Eksperten på Amager.

Du kan også selv sætte parabol op
"Vi lever primært af at sætte parabolerne op, og det tager vi 995 kroner for," forklarer han. Ønsker du selv at sætte parabolen op, er det ifølge Kosai i de fleste tilfælde dog ikke så svært. Men det kræver altid, at du har mulighed for at sætte parabolen op et sted, der vender mod syd. Når parabolen først er sat op, er du ifølge Kosai hurtigt og nemt i gang med at se de mange tv-kanaler.

De mange kanaler
De første to måneder af abonnementet har du den store Viasat-pakke. Den inkluderer 6 forskellige pakker med alle tænkelige danske kanaler samt en masse udenlandske. Herefter bliver nogle af kanalpakkerne skåret fra automatisk - med mindre du ønsker at opgradere til den store pakke igen. Du vil dog i alle 6 måneder kunne se kanaler som TV2, TV3, 3+, 3 Puls, DR1, DR2 med flere.

Det gode ved parabol-tv er, at du altid kan se en masse udenlandske kanaler gratis - også selvom du ikke har et abonnement.

Er du i tvivl om priser og andet, kan du altid kontakte Digital Eksperten, der holder til på Amager og i Herlev.

God fornøjelse med de mange kanaler.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.03.2012 til 31.03.2012.

Tilbuddet inkluderer ikke installation af udstyret. Hos Digital Eksperten koster en standard installation 995 kr. (max. parabol-højde på 5 meter og max. 20 meter kabeltræk).

Bemærk, at udstyret skal afhentes og kontrakten underskrives inden d. 31. marts 2012 på Amager (Kongelundsvej 120) eller i Herlev (Herlev Hovedgade 80).

Har du ikke mulighed for at afhente udstyret, kan det sendes mod betaling og efter forudgående aftale med Digital Eksperten.

Max. 1 værdibevis pr. husstand.

Abonnementet gælder 6 måneder, herefter opkræves normalpris på tv-pakken med mindre abonnementet opsiges. Ønsker du ikke at fortsætte abonnementet, skal du opsige det hos Viasat inden starten af sidste måned i perioden (inden 5. måned i abonnementet slutter).

Udstyret er efter afhentning købers ejendom (på nær Viasat-kortet til boksen) og kan altså frit bruges - også efter abonnementets udløb. Opsiger du abonnementet, skal Viasat-kortet leveres tilbage.

Alle free-to-air kanaler er gratis inkl. softwareopdatering indtil udgangen af maj 2012.

Husk, at ikke alle ejendomme tillader opsætning af paraboler.

Bemærk, at pakken som udgangspunkt kun kan bruges med et enkelt tv. Kontakt Digital Eksperten for mulighederne, hvis du har flere tv'er. Information

Hjemmesider:

www.deks.tv

www.digitalgruppen.dk

Åbningstider:

Man-fre: 10-17:30
Lør: 10-14 (kun Herlev)

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Digital Eksperten
CVR: ??
Vælg variation
Vælg variation