Elisehudpleje001.jpg
Elisehudpleje002.jpg

50% på 75 minutters intensiv skønhedsforkælelse

543,- / 1.085,-
Udsolgt
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på 75 minutters intensiv skønhedsforkælelse med bl.a. ansigtsbehandling og manicure hos Elise Hudpleje i indre København

Professionel skønhedsoase

Skribent: Rosa Cecilie Plum


I området omkring Det Kongelige Teater og Nyhavn ligger Elise Hudpleje midt i Lene Hanssons Wellness Center - et sandt og smukt mekka for sundhedsentusiaster (og alle os, som bare elsker at forkæle os selv en gang imellem).

Med afslappende musik i baggrunden, levende lys og en let duft af essentielle olier modtages du først til en let akupressurmassage - bare for at komme helt ned i tempo, inden selve behandlingen starter. Få en god hyggesnak eller nyd din behandling i stilhed - det er op til dig.

Hvad end du trænger til en resultatorienteret behandling, ønsker kyndig vejledning om din hud eller bare vil forkæle dig selv med velvære og afslapning, kan du få alle dine ønsker opfyldt hos Elise Hudpleje. Her kan du få alt fra ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger, formning, retning og farvning af bryn og vipper, manicure, massage med varmeterapi og essentielle olier til at få lagt den perfekte makeup.

Laila Jensen, som ejer Elise Hudpleje, er uddannet kosmetolog. For hende er det først og fremmest vigtigt at give kunderne en god oplevelse, men samtidig ser hun det som en væsentlig del af jobbet at give gode råd og vejledning om hudpleje, som kunder kan tage med sig hjem, når de selv skal pleje deres hud - for hende er hudpleje mere end "bare at smøre folk ind i creme".

For at kunne give dig det flotteste resultat bliver der hos Elise Hudpleje altid arbejdet med nogle af de bedste produkter på markedet: Darphin, en professionel hudplejeserie uden parabener, bruges til ansigtsbehandlingen, citrusserien fra CND anvendes til manicure, og den mineralbaserede og parabenefrie makeupserie Mineralogie giver en sund hud og et flot og naturligt makeupresultat.

Så står du og mangler julegaveidéen til veninden eller kæresten, så er her den perfekte forkælelsespakke.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.12.2010 til 30.04.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 150 værdibeviser til salg.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Mandag og tirsdag: Lukket
Onsdag: 9-17:30
Torsdag: 12-20
Fredag: 9-16*
Lørdag: Ring for booking
Søndag: Lukket
* Åbent til 17:30 efter aftale

www.elisehudpleje.dk

Anmeldelser

Det Hitter

"Det er skønt at lægge sig i stolen i det hyggelige lokale, komme helt ned i tempo via musikken og så blive behandlet med skønne produkter og virkelig professionelle teknikker. Jeg vil varmt anbefale et besøg hos Elise hudpleje.... Du er et nyt menneske bagefter!"

Set på dethitter.dk

Aftalepart

Elise Hudpleje
CVR: ??
  • Elise Hudpleje
    Elise Hudpleje
    Holbergsgade 24
    1057 København K
Vælg variation
Vælg variation