sushione_001.JPG
sushione_002.JPG
sushione_003.JPG
sushione_004.JPG
sushione_005.JPG
sushione_006.JPG
sushione_007.JPG
sushione_008.jpg
sushione_009.JPG

Luksus-sushi fra Sushi One på Østerbro

190,- / 380,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Få en luksus-menu fra Sushi One på Østerbro eller i Nordvest. Menuen er sammensat, så du får 21 af de absolut bedste stykker med ekstravagante råvarer

Luksuriøs sushimenu

Journalist: Mads Emil Wivel
Fotograf: Kim Bjærre

 

Lige over for Melchiors Plads i Strandboulevard-enden af Nordre Frihavnsgade ligger Sushi One - en lille sushibar, der serverer frisklavet sushi til kvalitetsbevidste østerbroere. Restauranten har eksisteret i mere end 2 år og har blandt folk i området etableret sig som et spisested, hvor kvalitet og pris er yderst rimeligt afstemt.

Restaurantens sushikok har mere end 10 års erfaring og kan sit håndværk til fingrespidserne. Derfor er han ekstra stolt af denne menu, hvor han er gået all-in med de allerbedste råvarer - og det kan du smage. Downtowns udsendte var sammen med fotograf-Kim forbi Sushi One til en prøvesmagning af menuen - vi undrede os efterfølgende over, hvor delikatesser som flyvefiskerogn og snekrabbe havde været hele vores liv, nam!

Glæd dig til en speciel luksusmenu bestående af:

 • Nigiri: 2 x flamberede laks, 2 x laks New York, 2 x grillede tun, 1 x hvidfisk med japansk chilimayo.
 • Store Futumaki: 6 stykker Shellfish Love Deluxe. Indeholder hummer, snekrabbe, tigerreje, avocado og agurk samt flyvefiskerogn og japansk mayo.
 • Toppede Makiruller: 8 stykker Tempura deluxe rolls. Indeholder tempurastegte rejer med avocado, forårsløg og spicy sauce. Toppet med laks, flyvefiskerogn og sushi-sauce.

Du kan enten tage maden med hjem eller spise den i Sushi Ones lokaler på japansk tatami-manér, hvor du sidder på en pude på gulvet ved et lavt bord. Menuen kan også hentes i Sushi Ones restaurant i Nordvest.

Rigtig god fornøjelse!

Betingelser

 • Kan indløses fra 23.03.2012 til 23.05.2012.

Værdibeviset kan indløses på Østerbro lør-tor fra 16.30-21 og i Nordvest fre-søn fra 16.30-21.

Bestilling er påkrævet på tlf. 35 38 68 88 (Sushi One Østerbro) eller 88 91 05 88 (Sushi One Kbh NV).

Der skal ringes og bestilles min. 1 dag i forvejen efter kl. 16. Husk at oplyse, at der er tale om en Downtown-menu. Information

Åbningstider:

Kan benyttes fra 16.30-21.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

MitKBH

"Helt fantastisk! Mmm... Simpelthen den bedste og lækreste sushi jeg længe har fået. Sushien smagte fantastisk og makirullerne var i god mængde, det var ikke sparet på fisken :) Perfekte ris, super frisk fisk, flot anrettet og enormt billigt i forhold til andre steder. Jeg kan klart anbefale det til alle der kan lide god sushi til særdeles gode priser! Vi vil helt sikkert besøge stedet igen."

AOK

"Super GOD mad! Kommer helt sikkert tilbage!"

AOK

"Alt smagte lækkert og friskt!"

Aftalepart

SushiOne
CVR: ??
 • SushiOne
  Nordre Frihavnsgade 78 kld.
  2100 København Ø
  Tlf. 35 38 68 88
 • SushiOne
  Frederiksborgvej 119
  2400 København NV
  Tlf. 88 91 05 88
Vælg variation
Vælg variation