lathyrus_001.JPG
lathyrus_002.JPG
lathyrus_003.JPG
lathyrus_004.JPG
lathyrus_005.JPG
lathyrus_006.JPG

Mærk dig selv på ny med 1 times dybdegående Body-SDS-behandling

325,- / 650,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Mærk din krop som aldrig før - forær dig selv 1 times dybdegående, ledfrigørende Body-SDS-massage hos Klinik Lathyrus

Bagefter er det wellness…

Journalist: Rose Maria Værnet

Fotograf: Alexander Banck-Petersen

 

Da jeg ankom til hyggelige Klinik Lathyrus på Amager Boulevard, var det med en skråsikker overbevisning om, at Poul Munck i hvert fald ikke ville kunne lave mirakler på min krop. Selvom uret viste tidlig eftermiddag, havde jeg først netop fået hevet mig ud af bløde dyner og en varm mands favntag, og jeg følte mig afspændt og afslappet til fuldkommenhed.

Mens jeg fik pusten efter en cykeltur med drøn på, småsnakkede kropsterapeut Poul Munck med vores fotograf, Alexander. Poul fortalte livligt og personligt om behandlingen, om kroppens hukommelse, om placeringen af stress og følelser i maven og selvkontrol i balderegionen og lårene, om rygsmerter og traumebearbejdning og om hans egen seneste oplevelse af at "gå i proces" - da Body-SDS-massagen løsnede helt op i dybden, fik ham til at skrige af smerte og efterfølgende græde lyksaligt som et spædbarn.

Behandlingen, der er RAB-godkendt (registeret alternativ behandler, red.), virker forløsende både fysisk og psykisk. "Folk kommer hele følelsesregistret igennem - selvfølgelig over nogle behandlinger, hvor der dannes tillid, og kroppen bearbejdes og åbnes, så der kan gås i dybden," fortalte Poul til Alexander og fortsatte: "Alle, der bliver ved, og som tør gå ind i det rum i sig selv og sin krop, oplever disse følelser".

Som psykologistuderende, yogadyrker og selverklæret livsnyder fortsatte min skepsis over for behandlingen indtil det øjeblik, hvor jeg lå på briksen, og Poul lagde hænderne om min nakke. I løbet af massagen tog Poul fat i mine muskler og led med pulserende massageteknikker, åndedrætsøvelser, ledfrigørende stræk og dybdegående akupressur omkring meridianbaner og energipunkter, som han kunne føre tilbage til ophobet psykisk vrede. Aldrig havde jeg mærket min krop på den måde, og sjældent havde jeg følt mit sind afspejle min krop så direkte. Jeg hvinede og ømmede mig og følte mig næsten transcenderet, da jeg gradvist mærkede mine muskler og led give slip, og - endelig -smerterne forsvinde.

Som Poul bemærkede, inden jeg forlod Klinik Lathyrus: "Folk kommer tit og tror de skal have en wellness-oplevelse, men mens massagen varer, er det ikke wellness - det er først bagefter, at det er wellness." Og jeg kan kun give ham ret. Jeg skal tilbage dertil snart, for jeg vil gerne opleve, hvad Poul Munck kan gøre ved min krop over et par behandlinger.

Betingelser

  • Kan indløses fra 22.03.2012 til 22.06.2012.

Booking af tid skal ske på mail poul@kropsintelligens.dk eller på telefon 26 10 07 35. Hvis du bliver forhindret til en aftale, skal du melde afbud over telefon senest 24 timer før din behandling af hensyn til klinikkens planlægning. Ved for sent afbud kan dit værdibevis blive indløst.

Max 1 værdibevis pr. person

Max 300 værdibeviser til salgInformation

Åbningstider:

Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Klinik Lathyrus
CVR: 31217326

Adresse

Struenseegade 13, 2. sal
2200 København N
  • Klinik Lathyrus
    Amager Boulevard 118
    2300 København S
    Tlf: 26 10 07 35
Vælg variation
Vælg variation