kost_001.JPG
kost_002.JPG
kost_003.JPG
kost_004.JPG
kost_005.JPG
kost_006.JPG
kost_007.JPG
kost_008.JPG
kost_009.JPG

Bliv sund og slank på få uger med personlig kostvejledning

349,- / 1.023,-
 • 66% rabat
 • Slutter om

Bliv sund og slank på få uger. Med 1 times personlig kostvejledning, kropsanalyse og 30 min. opfølgende samtale kickstarter Kost Consult dit forrygende forår

Knæk koden til dine dårlige vaner

Journalist: Julie Vibe Michelsen

Fotograf: Kim Bjærre

 

Vidste du, at langt de fleste slankekure er sammensat på en måde, så de kilo du taber vender tilbage - og du faktisk ofte ender med at tage på? Du skal arbejde sammen med din krop og ikke imod den, hvis du ønsker en sund livsstilsændring. Sammen kan I nå rigtig langt, hvis I prioriterer sundheden og tager et skridt af gangen.

Amalie Rosen ved, hvad hun taler om. Hun har sammen med diætisten Ann Sophie Hansen netop udgivet bogen "Knæk koden - og hold dig slank", og har tidligere arbejdet sammen med Lene Hansson.

"Hvis du springer måltider over for at gå ned i vægt, har det desværre ofte den modsatte effekt. Det, der sker, er nemlig, at forbrændingen nedsættes, blodsukkeret daler, du bliver smaddersulten, spiser for hurtigt, for meget og for meget af det forkerte. Der findes en bedre og langt mere holdbar måde at opnå et sundt vægttab på," fortæller Amalie Rosen.

Kendetegnet for Kost Consult er, at alle ydelser skræddersyes med respekt for forskelligheden. Kost Consult arbejder ud fra en bred sundhedsopfattelse. Sundhed forstås som en helhed, hvor både fysisk og mental velvære er forudsætningerne for et sundt liv.

Dette tilbud hos Kost Consult kan hjælpe dig, hvis du ønsker at:

 • Optimere dine kostvaner
 • Opnå et sundt og holdbart vægttab
 • Forbedre dine træningsresultater
 • Få mere energi og overskud

Kostvejledning
Kostvejledningen tager udgangspunkt i dine nuværende spisevaner og tilrettelægges, så livsstilsændringerne passer ind i din hverdag.

Inden du kommer, bliver du bedt om at udfylde 3 dages maddagbog, som du henter fra Kost Consults hjemmeside.

Sammen med Amalie Rosen udformer I nogle realistiske mål og delmål, og udarbejder en plan for mulige ændringer.

Kropsanalyse
Amalie Rosen foretager en kropsanalyse, som fastsætter din præcise BMI, dit taljemål og din fedtprocent.

Opfølgende samtale
I den opfølgende samtale evaluerer I delmålene, og I taler om, hvad der har været nemt og svært og sætter evt. nye delmål.

Amalie Rosen foretager igen en kropsanalyse, som skal fastslå, om du har nået dine delmål og motiverer dig til at holde dine løfter i fremtiden.

Betingelser

 • Kan indløses fra 22.03.2012 til 22.09.2012.

Bestil tid på tlf.: mail: amalie@kostconsult.dk eller pr. telefon 21648384. Ved tidsbestilling bedes du informere om, at værdibeviset er købt hos Downtown

Du kan max købe 1 værdibevis til sig selv, men du må gerne købe flere værdibeviser, hvis du gerne vil give tilbuddet i gaveInformation

Åbningstider:

Man-fre: 9-18

Lør: 10-14

Søn: Lukket

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Kost Consult
CVR: 32606474

Adresse

Trianglen 3
2100 KBH Ø
 • Kost Consult
  Trianglen 3
  2100 København Ø
  Tlf. 21648384
Vælg variation
Vælg variation