koereskole_001.jpg
koereskole_002.jpg
koereskole_003.jpg
koereskole_004.jpg

Kom godt i gang med dit kørekort

1.375,- / 2.750,-
 • 50% rabat
 • Slutter om

Start på dit kørekort med manøvrebane og førstehjælpskursus. A.S. Køreskole på Østerbro tilbyder dig en kom godt i gang-pakke til alm. bil

Byens hurtigste køreskole

Journalist: Mads Emil Wivel

 

"Jeg har taget mit kørekort på A.S. Køreskole og kan varmt anbefale andre at gøre det samme. De er enormt professionelle, fleksible, engagerede og dygtige til at lære fra sig. De er hurtige til at booke prøver, og gør generelt meget for at imødekomme elevernes ønsker, hvilket gør det hele meget nemt og overskueligt." Sådan skriver en tilfreds bruger ved navn Christiane Friis, der har taget sit kørekort hos A.S. Køreskole.

Kørekort på 2-3 uger med beståelsesgaranti

Det specielle ved A.S. Køreskole er, at du har mulighed for at tage dit kørekort på meget kort tid. Hvis dit eget skema tillader det, kan du blive klar til den endelige køreprøve på 2-3 uger. Du kan også sagtens tage kørekortet over en længere periode. Når du møder til teori første gang, tilrettelægger A.S. Køreskole et forløb, som passer til netop dig.

"Vi tilbyder et meget intensivt undervisningsforløb og er parate til at gøre rigtig meget ekstra, så vores kunder kan få deres kørekort på meget kort tid. En af vores elever tog sit kørekort på 15 dage, det er vores rekord," fortæller indehaver Andrija fra A.S. Køreskole.

Køreskolen har tilmed beståelsesgaranti, hvilket betyder, at du kun bliver sendt til teori- eller køreprøve, når A.S. Køreskole beslutter, at du er klar. Hvis du alligevel dumper, betaler køreskolen politigebyret på 580 kr. til din næste prøve (i alt 1160,- til begge prøver).

Med dagens tilbud får du:

 • 4 lektioner af 45 min. varighed på lukket manøvrebane. Transport til og fra manøvrebanen samt forsikring er inkluderet (værdi 1995,-).
 • 7 lektioner færdselsrelateret førstehjælpskursus (værdi 750,-).

Du får desuden gratis adgang til teoriundervisning på dansk og engelsk (både computer- og holdundervisning) samt fri adgang til online-teoriprøver på flere forskellige sprog.

Der er stadig et stykke vej, før du er helt i mål med dit kørekort. Men med dagens tilbud er du kommet godt fra start og har opnået en klækkelig rabat på en række lovpligtige elementer i dit kørekortsforløb. Og vælger du at fortsætte hos A.S. Køreskole, får du 15 pct. rabat på resten af lovpakken, som indeholder 16 køretimer og 4 glatbanelektioner.

Selvom du køber dagens tilbud er du ikke forpligtiget til at fortsætte hos A.S. Køreskole.

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.03.2012 til 19.06.2012.

Ring til A.S. Køreskole og aftal, hvornår du kan starte. Medbring dit værdibevis til din første lektion.Information

Åbningstider:

Der er ny holdstart hver mandag og fredag klokken 16.

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

A.S. Køreskoles facebookside

"Tak for nogle rigtig hyggelige teoritimer. Det har været et rigtig dejligt ophold. Super god køreskole, rigtig flinke lærere :) Tak for alt, kh Frederik."

Kommentar på A.S. Køreskoles facebookside

Aftalepart

A.S. Køreskole
CVR: ??

Adresse

Vennemindevej 1
2100 Kbh Ø
 • A.S. Køreskole
  Vennemindevej 1
  2100 København
  Tlf. 26 70 00 46
  askoreskole@gmail.com
Vælg variation
Vælg variation