Fotobog_001.jpg
Fotobog_002.jpg
Fotobog_003.jpg

Lav din egen personlige fotobog & få inspiration til nye fotos

275,- / 811,-
 • 66% rabat
 • Slutter om

Kreer din egen 102 siders hardcover fotobog på Fotosjov.dk, der let kan designes af alle. Du kan også lære alt om foto i den medfølgende inspirationsbog Fotobiblen

Mindeværdig fotobog

Journalist: Bettina Hansen

 

Ofte ender digitale billeder fra mindeværdige øjeblikke i dit liv med at ligge hengemt i en mappe på computeren. Og hvis de endelig bliver fremkaldt ender de som løse billeder i en fotokuvert, hvor de let bliver væk. Med en professionel fotobog fra Fotosjov.dk kan du vække de gode minder til live og forevige dem med i unikt layout, du selv har designet.

Du vælger 1 ud af 10 skabeloner, og så er du i gang med at designe din egen helt personlige fotobog. Du laver bogen i et program, som er brugervenligt og kan bruges af alle. Programmet fortæller dig, hvis det billede, du sætter ind, bliver sløret eller kommer til at stå uskarpt. Og det giver dig mulighed for at gøre fotobogen mere personlig med små gadgets f.eks. korte tekster, billeder eller små tegninger.

Du skal ikke bruge tid på at downloade eller installere software, for du laver fotobogen direkte på Fotosjov.dk. Hvis du opretter en brugerprofil har du stadig mulighed for at gå til og fra projektet, fordi du blot gemmer dit arbejde under din brugerprofil.

Sådan laver du fotobogen:

 1. Find et tema for din fotobog.
 2. Saml de billeder, du vil bruge, i en mappe. Det gør det mere overskueligt for dig at lave fotobogen. Du skal bruge 200 billeder + 1 til forsiden.
 3. Vælg skabelon og gør klar til at indsætte billeder.
 4. Leg med det og find dit eget udtryk - mulighederne er nærmest uendelige.
 5. Føj til indkøbskurv, fortsæt til udtjekning og skriv dit Downtown-referencenummer under kampagnekode.

Med i tilbuddet får du Fotobiblen, der indeholder god inspiration til næste gang, du skal agere fotograf. Her får du nemlig de bedste tips til at tage gode fotos med dit pocketkamera eller din smartphone. For dig, der allerede knipser løs, kan du lære at tage bedre billeder med Fotobiblens tips og tricks. Du kan blive klogere på kameraets funktioner, læse om udviklingen inden for foto-apps eller blive inspireret af bogen mange fotoeksempler.  

Betingelser

 • Kan indløses fra 22.03.2012 til 22.04.2012.

OBS: Tilbuddet kan først benyttes fra den 22.03.2012.

Skriv dit Downtown-referencenummer under kampagnekode ved bestilling. Se manual i artiklen.

Porto er inkluderet i prisen.

Produktet afsendes senest efter 8 hverdage og leveres med Post Danmark.

Du har 14 dages fortrydelsesret. Henvend dig til Downtown for at annullere værdibeviset.Information

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

trustpilot.dk

STOR TILFREDSHED :-)

Jeg kan kun sige super god service og nogle virkelig gode billeder og andre ting jeg har bestilt. Levede i den grad op til mine forventninger og jeg bestiller igen, det er sikkert. Bliver superglad hver gang jeg åbner en pakke fra jer :-)
Mange Hilsner Anita

Set på trustpilot.dk

Aftalepart

Fotosjov.dk
CVR: 21686433

Adresse

P.O Pedersens vej 7
8200 Aarhus N
 • Fotosjov.dk
  P.O. Pedersens Vej 7
  8200 Århus N
  info@fotosjov.dk
Vælg variation
Vælg variation