Koldby001.jpg

??

900,- / 1.800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50 % på værdibevis til Koldby Optik. Få for 1800,- værdi for kun 900,-

Koldby Optik er en lille
personlig optikerforretning

Frederik Plum

Koldby Optik har kun én forretning og sælger ikke metervare som de store kæder. Alle stel er valgt med omhu, og mange kendte personligheder får deres briller fra Koldby. Dagens tilbud giver 1800,- for kun 900,- og giver mulighed for at vælge mellem forretningens eksklusive brillestel eller solbriller.

Koldby Optik satser på et differentieret sortiment af briller og solbriller, og forsøger altid at introducere nye brillemærker før de andre forretninger. Forretningen har lige introduceret Phillip Lim Eyewear som de første og eneste i Danmark. Derfor vælger tv-produktioner som Zulu Late Night Show og DR Drama Koldby som sammenarbejdspartner. De ved, at Koldby er først med de nye stel.

Butikken er en specialforretning og Peter Koldby forklarer, at målgruppen er personer der søger anderledes briller uden at det bliver 'skørt'. Du kan altid regne med den bedste service, da Maria og Peter Koldby har mere end 10 års erfaring med personlig brillestyling, hvilket sikrer den optimale service og en professionel behandling.

Koldby Optik tilstræber at brillerne har deres egen enkle udtryksform. Brillerne skal ikke være fyldt med enorme logoer på stængerne og andet pynt. De vil hellere se nogle unikke farvekombinationer udført i de bedste kvalitetsmaterialer. Denne passion for briller afspejles i sortimentet. Hver brille er personligt indkøbt og hver brille er udvalgt med fokus på den tid vi lever i her og nu.

Ofte har forretningen kun én enkelt brille af hver model i butikken. Alle modeller kan skaffes igen, men sortimentet er sat sådan sammen, at der hver uge kommer nye briller ind i butikken.  På den måde får du altid en unik brille fra Koldby Optik.

Betingelser

  • Kan indløses fra 05.07.2010 til 03.10.2010.

Max 1 værdibevis
pr. person!

Tilbuddet gælder ikke for kontaktlinser.Information

Åbningstider:

Man-fre 11-18

Lør 11-15

www.koldbyoptik.dk

Anmeldelser

pressport.dk

"Herfra sælges eksklusive solbriller og briller til bl.a. Burhan G, Moi Caprice, Henrik Qvortrup og mange andre. "

Set på pressport.dk

Aftalepart

Koldby Optik
CVR: ??
  • Koldby Optik
    Koldby Optik
    Østerbrogade 108
    2100 Kbh. Ø
Vælg variation
Vælg variation