pantera_01.jpg
pantera_02.jpg
pantera_03.jpg
pantera_04.jpg
pantera_05.jpg
pantera_06.JPG

Thermaklipning, hårkur, styling & make up hos Gold Pantera

749,- / 2.575,-
 • 71% rabat
 • Slutter om

Få en makeover hos Gold Panteras professionelle team & kom i hænderne på stjernestylisten Irina De, der har arbejdet med bl.a. Elton John & Janet Jackson

Makeover på den magiske måde

Journalist: Rose Maria Værnet

 

Gold Pantera ligger på Strandvejen i Hellerup, og når du træder over dørtærsklen, kan du ikke undgå at mærke magien bare en smule. Salonens højloftede gemakker er møbleret i elegant rokokostil med bløde støvgrønne lænestole, guldindfattede spejle og interiør pyntet med snørklede træskæringer og asymmetriske ornamenter.

Makeupartist, stylist og designer Irina De med det varme smil og russiske islæt har haft stor succes både i den internationale arena og i Danmark, hvor hun netop nu agerer skønhedsekspert i programmet 'Mig og min mor' på Kanal4. Med sin nye salon har hun samlet et topprofessionelt team, der deler hendes lidenskab for "at skabe prinsesser af helt almindelige piger." Du behøver dog hverken have romantiske prinsessedrømme eller eje lange kjoler for at mærke magien, for behandlerne har alle solide tekniske uddannelser og tager udgangspunkt i netop dine drømme.

Glæd dig til at få hele tre timers makeover med topprofessionelle produkter sammensat af en kvinde af Irina Des kaliber.

Behandlingen består af:

 • Hårkur med Shu Uemura Art of Hair
 • Shiatsu Hovedbundsmassage
 • Thermaklipning - oplev en flottere klipning, når dit hår klippes med en varm saks
 • Styling af hår med Shu Uemura Art of Hair
 • Farvning og retning af bryn
 • Professionel aftenmakeup med produkter fra Barbara Wolf
 • Fotoshoot af før & efter makeover

Har du lyst til at gøre en dag ud af det og dele oplevelsen med en veninde eller to, kan I med hver jeres værdibevis behandles samtidig i salonen. Undervejs i behandlingen kan I spørge til råd og tip, som de kyndige skønhedseksperter gavmildt deler ud af. Der tales engelsk, russisk, norsk og dansk i salonen.

Betingelser

 • Kan indløses fra 21.03.2012 til 01.06.2012.

Du skal bestille tid i forvejen på tlf. 21 74 55 10 eller 32 10 50 80 eller via hjemmesiden goldpantera.dk.Information

Åbningstider:

Man-fre: 10-18

Lør: 10-14

Søn: Efter aftale

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Beauty Salon Gold Pantera
CVR: 33 62 83 23

Adresse

Strandvejen 142
2900 Hellerup
 • Beauty Salon Gold Pantera
  Strandvejen 142
  2900 Hellerup
Vælg variation
Vælg variation