massage_001.JPG
massage_002.JPG
massage_003.JPG
massage_004.JPG
massage_006.JPG
massage_007.JPG
massage_008.JPG

60 minutters undervisning i din krop med Grinberg-metoden

225,- / 450,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Besøg Danmarks første Grinberg-center ved Sankt Hans Torv. Lær at få det godt, og afhjælp skavanker med 60 minutters undervisning gennem kroppen

Alternative firstmovere på Nørrebro

Journalist: Severin Hygum

Fotograf: Kim Bjærre

 

Inden jeg har færdiggjort sætningen, ved jeg, den er gal. "Tak for en god behandling," siger jeg nemlig, da jeg skal til at lukke døren og sige farvel. "Undervisning!," retter Marie mig med et smil på læben. Marie, Aninia og Anne-Lise rykkede i januar ind i de flotte kælderlokaler på Nørrebro, og her bliver der ikke behandlet. Der bliver undervist.

Det erfarer jeg så snart, Aninia går i gang med session, der begynder med mine fødder. Det hele sker i samspil med mig. Aninia spørger ind til, hvordan det føles både før, under og efter, hun bruger de forskellige greb og teknikker. Og at det hele foregår i et samspil, er måske det mest anderledes ved Grinberg-metoden, hvis den skal sammenlignes med eksempelvis massage.

"Der er ikke to sessioner, som er ens hos os. Heller ikke selvom det er med den samme klient. Men vi starter altid med en samtale, og vi går i gang med fødderne, der kan sige meget om et menneske," forklarer Aninia. Hun understreger samtidig, at Grinberg-metoden hverken skal ses som alternativ til medicinsk behandling eller massage-terapi - og at der intet hokus-pokus er over undervisningen.

Grinberg-metoden kan til gengæld hjælpe det moderne menneske af med en række skavanker og skadelige bevægelsesmønstre. Blandt andet migræne, søvnbesvær, stress, allergi og lavt energiniveau kan ifølge Aninia afhjælpes med Grinberg-metoden.

Til dagens undervisning fokuserer vi på min lænd, da jeg af og til oplever ømhed, når jeg har stået op i mange timer. Aninia anvender forskellige typer berøring, mens jeg får instruktioner om at spænde forskellige muskler, jeg ikke vidste, jeg havde.

Vi træner også nogle øvelser, hvor jeg skal spænde imod samt skiftevis holde og trække vejret. Det skal hjælpe mig til at blive opmærksom på og selv afhjælpe spændinger i min lænd.

Efterfølgende kan jeg virkelig mærke, at vi har arbejdet med især lænden. Området føles mere afslappet, og det er som om jeg har fået nye nervebaner derned til, som jeg ikke før har været bevidst om.

En erfaren wellness-udsending er imponeret. Prøv det selv!

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.03.2012 til 19.06.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbooking på tlf. 61 40 87 06.
Telefontider: Man-tor kl. 9-16.

Evt. afbud af en tid skal ske mindst 24 timer i forvejen, ellers indløses værdibeviset af hensyn til centeret planlægning.

Fortsætter du med at komme hos centret, får du den 5. session gratis.Information

Åbningstider:

Efter aftale.
(Telefontider: Man-tor kl. 9-16.)

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Aftalepart

Center for Grinberg Method Practitioners Copenhagen
CVR: 34105324
  • Center for Grinberg Method Practitioners Copenhagen
    Ahornsgade 22
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation