rizraz_001.JPG
rizraz_002.jpg
rizraz_003.JPG
rizraz_004.JPG
rizraz_005.JPG
rizraz_007.jpg

Frokostbuffet hos RizRaz i Store Kannikestræde

79,- / 158,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Nyd 2 x frokostbuffet hos RizRaz i Store Kannikestræde og spis jer mætte i vegetarretter fra hele verden

Hurra for den gode, sunde buffet

Journalist: Marie-Louise Svanberg
Fotograf: Kim Bjærre

 

I disse junk food-tider, hvor det er alt for let at spise usundt, er der heldigvis sket en opblomstring af sunde alternativer, der serverer frisk og vitaminrig mad lavet af gode, sunde råvarer. RizRaz er med fremme forrest i feltet i denne grønne madrevolution og har stor erfaring med at fremtrylle fantastiske vegetarretter fra hele verden.

RizRaz er kendt i hele København som stedet, hvor du får en sund og lækker vegetarbuffet til en yderst fornuftig pris. Restauranten er med sine opfindsomme opskrifter og toplækre tilberedningsformer i stand til at gøre en grøn buffet til en inspirerende oplevelse. Med dagens tilbud kan du dele denne oplevelse med kæresten eller veninden - hvem ved, måske får du omvendt en grøntsags-skeptiker.

I buffeten finder i lækre retter som ...

... Spinatlasagne med spicy tomatsauce og fedtfattig bechamel, falafel med tzatziki og hummus, rødbeder vendt med peberrod og æblevinaigrette, asiatiskinspireret nudelsalat, friskkogte penne vendt med krydderurtepesto, kartoffelpizza med rosmarin og parmesan, cæsar salat, tabouleh med persille, tomat og olivenolie, grønne ærter vendt med mynte samt små kartofler vendt med rosmarinolie og rødløg.

Rigtig god fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.03.2012 til 21.04.2012.

Værdibeviset er kun gældende til RizRaz i Store Kannikestræde.

 

Frokostbuffeten gælder alle ugens dage kl. 11.30-16.

 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.
Information

Åbningstider:

 

Alle ugens dage 11.30-16

 

Sig hej til Reminder:
Hold øje med Reminder, som besøger din indbakke og husker dig på de værdibeviser, som snart udløber. Er udløbsdatoen overskredet med mere end en måned, kan du ikke få refunderet pengene til din Downtown-konto. Refunderingen sker ikke automatisk, så kontakt venligst kundeservice, hvis du er forhindret i at bruge dit værdibevis.

Anmeldelser

AOK


"Super hyggeligt restaurant med varm og imødekommende stemning og et personale, der er oppe på mærkerne. Maden er spændende, frisk og lavet af gode råvarer."

-

"Sweeet!!! Super hyggelig aften. Spændende frisk mad lavet på gode råvarer og et godt marineret spyd af oksefilet som tilvalg til kun 39 kr. Nok de rareste tjenere i Indre By. Altid oppe på dupperne og meget imødekommende :) Kan varmt anbefales, især til børnefamilier."

-

"SUPER ! :D Jeg er meget tilfreds med RizRaz på Kompagnistræde! Jeg er der hovedsageligt til frokost, men har forleden også haft fornøjelsen af deres aftenbuffet. Begge gange har været sand fornøjelse, personalet har været venligt og stemningen på stedet er generelt skøn."

-

"Godt sted. Super sted!! Meget Hyggeligt og god mad til pengene. Super betjening."

(Alle set på AOK)

Aftalepart

RizRaz
CVR: 13893896

Adresse

Store Kannikestræde 19
1169 København K
  • RizRaz
    St. Kannikestræde 19
    1169 København K
Vælg variation
Vælg variation